Ekonomi och ledarskap

Denna fyradagarsutbildning riktar sig mot restaurangbranschen och lämpar sig således för dig som är eller vill bli en ledande roll inom den. Utbildningen ger dig möjlighet till att bredda din kunskapsbank inom allt från lönsamhet till hur man blir en bra chef och rollfigur.

Från utbildningsprogrammet:

  • Nyckeltal
  • Kalkylering
  • Grundläggande Revenue Management
  • Hur man gör ekonomi begripligt
  • Rollen som chef
  • Coachande ledarskap
  • Att leda sig själv
  • Kommunikation och konflikthantering

Datum: 7/6–8/6 och 23/8–24/8
Tid: 09.00-17.00
Föreläsare: Ulrika Karlsson, Cattis Olsén, Jesper Johansson och Fredrik Önrup
Pris: 9 760 kr exkl. moms. Just nu! 8 784 kr exkl. moms fram till den 13/12. I priset ingår kursmaterial, provning av ett trettiotal viner samt diplom efter avlagd diplomprov. I priset ingår kursmaterial, lunch och eftermiddagsfika
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

För mer information om Ekonomi och ledarskap:
Utbildningen är en sammanslagning av de två fristående kurserna Ekonomi och hållbar lönsamhet samt Ledarskap och social hållbarhet. För ytterligare information om utbildningens innehåll kan du läsa mer om respektive kurs
. Det går även bra att endast läsa en av kurserna.