Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Master Classes
  • Matlagning
  • Okategoriserad

Master Class | Chianti Classico

Fördjupningskurs i viner från Chianti Classico i Toscana!

Fördjupningskurs i viner från Chianti Classico i Toscana!

Läs mer…

Vinhandel | Köpa, sälja & konsumera

I denna helgkurs lär du dig fynda bland auktionsviner och vilka trender som råder på auktionsmarknaden.

I denna helgkurs lär du dig fynda bland auktionsviner och vilka trender som råder på auktionsmarknaden.

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med vitt vin av olika sorter

Moget vitt med Rosborn

Ta tillfället i akt och prova åtta viner tillsammans med en mästare på moget!

Ta tillfället i akt och prova åtta viner tillsammans med en mästare på moget!

Läs mer…
Kursdeltagare som dricker Champagne

Champagne med Netterberg

Champagnenestorn Jan Netterberg bjuder upp till champagneafton med djupdykning i den kända regionen.

Champagnenestorn Jan Netterberg bjuder upp till champagneafton med djupdykning i den kända regionen.

Läs mer…

Svenska viner

Nyfiken på det svenska vinundret? Hur ser framtiden ut för svenskt vin? Och hur lyckad är årets skörd?

Nyfiken på det svenska vinundret? Hur ser framtiden ut för svenskt vin? Och hur lyckad är årets skörd?

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med rödvin

Master Class | Ett annat Bourgogne

Fördjupningskurs i en av världens trendigaste vinregioner, Bourgogne, nu med en modern tvist!

Fördjupningskurs i en av världens trendigaste vinregioner, Bourgogne, nu med en modern tvist!

Läs mer…
Vinflaskor uppställda bland en buffé av gröna råvaror

Inspiration mat & vin i kombination

I den här kursen får du lära dig om hur grundsmakerna beska, sötma, surt, salt och umami påverkar upplevelsen av vin.

I den här kursen får du lära dig om hur grundsmakerna beska, sötma, surt, salt och umami påverkar upplevelsen av vin.

Läs mer…
Vinflaskor uppställda bland en buffé av gröna råvaror

Mat & vin i kombination

I denna kurs tillämpas det moderna sättet att välja viner, där vi utgår från hur vinet och maten upplevs i munnen.

I denna kurs tillämpas det moderna sättet att välja viner, där vi utgår från hur vinet och maten upplevs i munnen.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved