Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad

Rosévin & skalmacererat

Rosévin är mer än bara sommar och sol och macererat vin har fler användningsområden än vad man kan tro. Lär dig mer om detta i vår inspirationskurs!

Rosévin är mer än bara sommar och sol och macererat vin har fler användningsområden än vad man kan tro. Lär dig mer om detta i vår inspirationskurs!

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med rödvin

Master Class | Ett annat Bourgogne

Fördjupningskurs i en av världens trendigaste vinregioner, Bourgogne, nu med en modern tvist!

Fördjupningskurs i en av världens trendigaste vinregioner, Bourgogne, nu med en modern tvist!

Läs mer…
Vinkorkar som ligger huller om buller

Master Class | Chardonnay World Wide

Denna fördjupningskurs tar med dig på en smakresa genom alla kontinenter och Chardonnays viktigaste fästen.

Denna fördjupningskurs tar med dig på en smakresa genom alla kontinenter och Chardonnays viktigaste fästen.

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med rödvin

En studie i Syrah

I den här kursen går vi bland annat igenom druvsortens bakgrund och hur den har spridits runt om i världen.

I den här kursen går vi bland annat igenom druvsortens bakgrund och hur den har spridits runt om i världen.

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med vitt vin av olika sorter

En studie i Riesling

Fördjupa dig i en av världens främsta och finaste vitvinssorter genom att tillbringa en heldag i Rieslingens tecken.

Fördjupa dig i en av världens främsta och finaste vitvinssorter genom att tillbringa en heldag i Rieslingens tecken.

Läs mer…
Vinflaskor uppställda bland en buffé av gröna råvaror

Inspiration mat & vin i kombination

I den här kursen får du lära dig om hur grundsmakerna beska, sötma, surt, salt och umami påverkar upplevelsen av vin.

I den här kursen får du lära dig om hur grundsmakerna beska, sötma, surt, salt och umami påverkar upplevelsen av vin.

Läs mer…
Vinflaskor uppställda bland en buffé av gröna råvaror

Mat & vin i kombination

I denna kurs tillämpas det moderna sättet att välja viner, där vi utgår från hur vinet och maten upplevs i munnen.

I denna kurs tillämpas det moderna sättet att välja viner, där vi utgår från hur vinet och maten upplevs i munnen.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}