Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad
Servitris som håller i vinglas

Servicekänsla & det goda värdskapet

Denna kurs riktar sig till dig som vill utvecklas inom serviceyrket i största allmänhet och förstå vikten av professionellt servicearbete.

Denna kurs riktar sig till dig som vill utvecklas inom serviceyrket i största allmänhet och förstå vikten av professionellt servicearbete.

Läs mer…

Att leda i matsal

Denna kurs riktar sig till dig som är redo för att ta nästa steg i ditt ledarskap.

Denna kurs riktar sig till dig som är redo för att ta nästa steg i ditt ledarskap.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering

Denna kurs är till för dig som jobbar inom restaurangkök, bär ansvar för köksekonomin eller för dig som vill lära dig kökskalkylering.

Denna kurs är till för dig som jobbar inom restaurangkök, bär ansvar för köksekonomin eller för dig som vill lära dig kökskalkylering.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Ekonomi & hållbar lönsamhet

I denna kurs tar du del av de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi och hållbar lönsamhet.

I denna kurs tar du del av de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi och hållbar lönsamhet.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Ledarskap & social hållbarhet

Kursen syftar till att förstärka din ledarroll och göra den hållbar med hjälp av konflikthantering, coachning och kommunikation.

Kursen syftar till att förstärka din ledarroll och göra den hållbar med hjälp av konflikthantering, coachning och kommunikation.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}