Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Våra föreläsare

På Restaurangakademien samarbeter vi stolt med kunniga branschprofiler- och förebilder som brinner för att utbilda och sprida kunskap. Våra föreläsare är etablerade inom sitt område och håller alltid en hög och jämn kompetensnivå under sina lektioner. Lär känna dem bättre här!

Känd sommelier och vinföreläsare som heter Michel Jamais
MICHEL JAMAIS
Diplomerad sommelier och vinföreläsare Niklas Bergqvist
DIPWSET
NIKLAS BERGQVIST
Känd Master of Wine, sommelier och vinföreläsare som heter Madeleine Stenwreth
MW
MADELEINE STENWRETH
Kock och föreläsare inom matlagning som heter Magnus Albrektsson
MAGNUS ALBREKTSSON
Krögare, sommelier och känd föreläsare inom serviceyrket Ulrika Karlsson
ULRIKA KARLSSON
Kock, köksansvarig och föreläsare inom mat som heter Jenny Kvick
JENNY KVICK
JIMMY LAPPALAINEN
Föreläsare inom vinkemi Oskar Henriksson
OSKAR HENRIKSSON
Föreläsare inom ekonomi och ledarskap som heter Fredrik Önrup
FREDRIK ÖNRUP
Föreläsare inom matlagning som heter Joakim Lundblad
JOAKIM LUNDBLAD
Frilansande kock och föreläsare inom hållbar gastronomi som heter Billy White
BILLY WHITE
Föreläsare och specialist inom ost från Arla Unika som heter Frida Ewertsson
FRIDA EWERTSSON
Restaurangakademiens VD Jesper Johansson
JESPER JOHANSSON
Känd föreläsare inom dryck och vin som heter Sören Polonius
SÖREN POLONIUS
Känd konditor, kokboksförfattare och programledare från Hela Sverige Bakar Elisabeth Johansson
ELISABETH JOHANSSON
Föreläsare inom vietnamesisk matlagning Thao Nguyen Askling
THAO NGUYEN ASKLING
Tävlingsbagare som vunnit flertal medaljer inom bakning Adam Söderström
ADAM SÖDERSTRÖM
Vinföreläsare som heter Jane Sandström
JANE SANDSTRÖM
Ostföreläsare som heter Måns Falk
MÅNS FALK
Vin-, sprit- och dryckesföreläsare som heter Jonas Odland
JONAS ODLAND
Föreläsare inom grön matlagning Ulrika Brydling
ULRIKA BRYDLING
Tidigare tävlingskock som heter Douglas Fagerman
DOUGLAS FAGERMAN
Föreläsare inom alkohollagen och dryck som heter Mattias Högstedt
MATTIAS HÖGSTEDT
Master of wine och drycksföreläsare som heter Ulf Sjödin
MW
ULF SJÖDIN
Ostföreläsare som heter Cattis Olsén
CATTIS OLSÉN
Diplomerad sommelier och föreläsare som heter Susanne Berglund Krantz
DIPWSET
SUSANNE BERGLUND KRANTZ
Vin- och dryckesföreläsare som heter Jörgen Lindström
JÖRGEN LINDSTRÖM
Master of wine och vinföreläsare som heter Romana Echensperger
MW
ROMANA ECHENSPERGER
Master och wine och vinföreläsare som heter Michelle Cherutti Kowal
MW
MICHELLE CHERUTTI-KOWAL
Föreläsare inom glass och sorbet som heter Jonas Landerhjelm
JOHAN LANDERHJELM
Föreläsare inom vegansk och vegetarisk matlagning som heter Sara Ask
SARA ASK
Känd konditor och föreläsare inom dessert som heter Daniel Roos
DANIEL ROOS
Föreläsare inom matlagning som heter Julius Wallmo
JULIUS WALLMO
Bagare och konditor som heter Elsa Sundell
ELSA SUNDELL
Föreläsare inom vegansk och vegetarisk matlagning som heter Ylva Bergqvist
YLVA BERGQVIST
Föreläsare inom vildplockat och vilda örter som heter Lisen Sundgren
LISEN SUNDGREN
Tävlingsbagare och föreläsare inom sötebröd som heter Moa Brink
MOA BRINK
Tävlingskonditor och föreläsare inom konditori som heter Alexander Pelli
ALEXANDER PELLI
Föreläsare inom vin och dryck som heter Martin Ragnar
MARTIN RAGNAR
Känd bagare och föreläsare inom bröd som heter Sebastien Boudet
SÉBASTIEN BOUDET
Föreläsare inom ost som heter Fredrik Andersson
FREDRIK ANDERSSON

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}