Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Våra föreläsare

På Restaurangakademien samarbeter vi stolt med kunniga branschprofiler- och förebilder som brinner för att utbilda och sprida kunskap. Våra föreläsare är etablerade inom sitt område och håller alltid en hög och jämn kompetensnivå under sina lektioner. Lär känna dem bättre här!

ERIKA GOYTIZOLO
Diplomerad sommelier och vinföreläsare Niklas Bergqvist
DIPWSET
NIKLAS BERGQVIST
Känd Master of Wine, sommelier och vinföreläsare som heter Madeleine Stenwreth
MW
MADELEINE STENWRETH
HENRIK NORDSTRÖM
Kock och föreläsare inom matlagning som heter Magnus Albrektsson
MAGNUS ALBREKTSSON
DESIRÉE JACKS
CHRISTIAN SIBERG
MIKAEL MÖLSTAD
PONTUS STAUNSTRUP
Krögare, sommelier och känd föreläsare inom serviceyrket Ulrika Karlsson
ULRIKA KARLSSON
MALIDZA LARSSON
CARL ELFGREN
Kock, köksansvarig och föreläsare inom mat som heter Jenny Kvick
JENNY KVICK
JIMMY LAPPALAINEN
PATRIK STRÖMSTEN
pastamakerskan
HELENA TÖRNBLOM
Föreläsare inom vinkemi Oskar Henriksson
OSKAR HENRIKSSON
Föreläsare inom ekonomi och ledarskap som heter Fredrik Önrup
FREDRIK ÖNRUP
Föreläsare inom matlagning som heter Joakim Lundblad
JOAKIM LUNDBLAD
Frilansande kock och föreläsare inom hållbar gastronomi som heter Billy White
BILLY WHITE
Föreläsare och specialist inom ost från Arla Unika som heter Frida Ewertsson
FRIDA EWERTSSON
Restaurangakademiens VD Jesper Johansson
JESPER JOHANSSON
Känd föreläsare inom dryck och vin som heter Sören Polonius
SÖREN POLONIUS
Känd konditor, kokboksförfattare och programledare från Hela Sverige Bakar Elisabeth Johansson
ELISABETH JOHANSSON
Föreläsare inom vietnamesisk matlagning Thao Nguyen Askling
THAO NGUYEN ASKLING
Tävlingsbagare som vunnit flertal medaljer inom bakning Adam Söderström
ADAM SÖDERSTRÖM
Vinföreläsare som heter Jane Sandström
JANE SANDSTRÖM
Ostföreläsare som heter Måns Falk
MÅNS FALK
Känd sommelier och vinföreläsare som heter Michel Jamais
MICHEL JAMAIS
ROGER KARLSSON
Vin-, sprit- och dryckesföreläsare som heter Jonas Odland
JONAS ODLAND
Föreläsare inom grön matlagning Ulrika Brydling
ULRIKA BRYDLING
Tidigare tävlingskock som heter Douglas Fagerman
DOUGLAS FAGERMAN
Föreläsare inom alkohollagen och dryck som heter Mattias Högstedt
MATTIAS HÖGSTEDT
Master of wine och drycksföreläsare som heter Ulf Sjödin
MW
ULF SJÖDIN
CATTIS OLSÉN
Björn Grünewald
BJÖRN GRÜNEWALD
Diplomerad sommelier och föreläsare som heter Susanne Berglund Krantz
DIPWSET
SUSANNE BERGLUND KRANTZ
Vin- och dryckesföreläsare som heter Jörgen Lindström
JÖRGEN LINDSTRÖM
Master of wine och vinföreläsare som heter Romana Echensperger
MW
ROMANA ECHENSPERGER
Master och wine och vinföreläsare som heter Michelle Cherutti Kowal
MW
MICHELLE CHERUTTI-KOWAL
Föreläsare inom glass och sorbet som heter Jonas Landerhjelm
JOHAN LANDERHJELM
Föreläsare inom vegansk och vegetarisk matlagning som heter Sara Ask
SARA ASK
Känd konditor och föreläsare inom dessert som heter Daniel Roos
DANIEL ROOS
Föreläsare inom matlagning som heter Julius Wallmo
JULIUS WALLMO
Bagare och konditor som heter Elsa Sundell
ELSA SUNDELL
Föreläsare inom vegansk och vegetarisk matlagning som heter Ylva Bergqvist
YLVA BERGQVIST
Föreläsare inom vildplockat och vilda örter som heter Lisen Sundgren
LISEN SUNDGREN
Tävlingsbagare och föreläsare inom sötebröd som heter Moa Brink
MOA BRINK
Tävlingskonditor och föreläsare inom konditori som heter Alexander Pelli
ALEXANDER PELLI
Föreläsare inom vin och dryck som heter Martin Ragnar
MARTIN RAGNAR
Känd bagare och föreläsare inom bröd som heter Sebastien Boudet
SÉBASTIEN BOUDET
Föreläsare inom ost som heter Fredrik Andersson
FREDRIK ANDERSSON

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved