
Världens mat
Sött, syrligt, starkt eller hett? Brinner du för annorlunda smakkombinationer och spännande råvaror? I världens mat erbjuder vi matlagningskurser med ursprung från världens alla hörn och kulturer. Här finner du allt från japansk festbuffé till enkel, fransk matlagning.
Kurs | Föreläsare | Datum |
Sydostasiens pärlor | Magnus Albrektsson | 9/12 |
Kushiyaki | Japansk grill- & spettkultur | Max Westerlund Inazawa | 7/2-8/2 |
Amerikas mångkulturella kök | Jimmy Lappalainen | 10/2 |
Riskurs | Tove Nilsson | 15/2 |
Vietnamesiska köket | Thao Nguyen Askling | 9/3 |
Sydostasiens pärlor | Magnus Albrektsson | 23/3 |
Thailändska köket | Tove Nilsson | 13/4 |
Amerikas mångkulturella kök | Jimmy Lappalainen | 11/5 |
Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!