Asiatiska råvaror som pak choy, chili, koriander, lime och ingefära placerade på en mörk plåt

Världens mat

Sött, syrligt, starkt eller hett? Brinner du för annorlunda smakkombinationer och spännande råvaror? I världens mat erbjuder vi matlagningskurser med ursprung från världens alla hörn och kulturer. Här finner du allt från japansk festbuffé till enkel, fransk matlagning.

KursFöreläsareDatum
Sydostasiens pärlorMagnus Albrektsson9/12
Kushiyaki | Japansk grill- & spettkulturMax Westerlund Inazawa7/2-8/2
Amerikas mångkulturella kökJimmy Lappalainen10/2
RiskursTove Nilsson15/2
Vietnamesiska köketThao Nguyen Askling9/3
Sydostasiens pärlorMagnus Albrektsson23/3
Thailändska köketTove Nilsson13/4
Amerikas mångkulturella kökJimmy Lappalainen11/5

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!