Kurser

Vinter | Skafferi, jordkällare & kalla hav
Under vintersäsogen passar vi på att ta till vara på vad våra kalla hav och skafferier har att erbjuda. I denna kurs lagar vi mat med fisk skaldjur ostron och vintergrönt så som jordärtskocka och päron
Under vintersäsogen passar vi på att ta till vara på vad våra kalla hav och skafferier har att erbjuda. I denna kurs lagar vi mat med fisk skaldjur ostron och vintergrönt så som jordärtskocka och päron
Läs mer
Höst | Skog & vilt
I takt med att mörkret och kylan smyger sig på börjar skog och mark erbjuda en buffé av svamp rotfrukter pumpa och viltkött. Under kvällens gång kommer du även få testa på att tillaga hummer och vildfågel
I takt med att mörkret och kylan smyger sig på börjar skog och mark erbjuda en buffé av svamp rotfrukter pumpa och viltkött. Under kvällens gång kommer du även få testa på att tillaga hummer och vildfågel
Läs mer
Sensommar | Skördetid
Slutet av augusti bjuder på skördetid och en dignande utbud av härliga sommargrönsaker och bär. I denna kurs kommer du lära dig att ta till vara på och förädla sensommarens skörd
Slutet av augusti bjuder på skördetid och en dignande utbud av härliga sommargrönsaker och bär. I denna kurs kommer du lära dig att ta till vara på och förädla sensommarens skörd
Läs mer
Vår | Vårens primörer
I denna kurs präglas matlagningen av vårens lätthet. Gröna nyskördade primörer lamm ramslök och rabarber är några av alla de råvaror som du kommer laga mat på
I denna kurs präglas matlagningen av vårens lätthet. Gröna nyskördade primörer lamm ramslök och rabarber är några av alla de råvaror som du kommer laga mat på
Läs mer
Ett år | Fyra säsonger
Denna kurs är indelad i fyra kurstillfällen utspridda över ett år. Tillfällena grundar sig i de svenska säsongerna – Vår Sensommar Höst och Vinter – och anpassas därför efter de råvaror och tillagningsmetoder som kännetecknar varje specifik årstid
Denna kurs är indelad i fyra kurstillfällen utspridda över ett år. Tillfällena grundar sig i de svenska säsongerna – Vår Sensommar Höst och Vinter – och anpassas därför efter de råvaror och tillagningsmetoder som kännetecknar varje specifik årstid
Läs mer
Vegan | Växtbaserad matlagning
Vegan – växtbaserad matlagning är den perfekta kursen för dig som vill kunna möta dagens och framtidens önskemål om mer hållbar och medveten mat. Kursen passar både för dig som är verksam inom restaurangbranschen och för dig med ett genuint…
Vegan – växtbaserad matlagning är den perfekta kursen för dig som vill kunna möta dagens och framtidens önskemål om mer hållbar och medveten mat. Kursen passar både för dig som är verksam inom restaurangbranschen och för dig med ett genuint…
Läs mer
Grunderna inom dessert
I denna kurs fokuserar vi på måltidens avslut nämligen desserter! Kvällen innefattar både grundläggande tekniker som du kan imponera med under nästkommande middagsbjudning men också moderna metoder som används inom professionella restaurangkök och konditorier
I denna kurs fokuserar vi på måltidens avslut nämligen desserter! Kvällen innefattar både grundläggande tekniker som du kan imponera med under nästkommande middagsbjudning men också moderna metoder som används inom professionella restaurangkök och konditorier
Läs mer
Grunderna inom kött
Fördjupa dig inom olika kött- och styckesdetaljer i vår grundläggande köttkurs. Under en helkväll får du jobba med både nöt gris lamm och kyckling. Vi kommer gå igenom allt från styckningscheman textur fett och smak
Fördjupa dig inom olika kött- och styckesdetaljer i vår grundläggande köttkurs. Under en helkväll får du jobba med både nöt gris lamm och kyckling. Vi kommer gå igenom allt från styckningscheman textur fett och smak
Läs mer
Grunderna inom grönsaker
Låt dig inspireras av grönsakernas mångsidighet och oändliga användningsområden! I denna gröna kurs ligger fokus på olika tillagningsmetoder och tekniker till för att göra grönsakerna till spännande och smakrika komponenter och maträtter
Låt dig inspireras av grönsakernas mångsidighet och oändliga användningsområden! I denna gröna kurs ligger fokus på olika tillagningsmetoder och tekniker till för att göra grönsakerna till spännande och smakrika komponenter och maträtter
Läs mer