Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Low Intervention Wine
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Low Intervention Wine
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Master Classes
  • Matlagning
  • Okategoriserad

Riskurs

Basmati, Jasmin, Japonica, Carnaroli, La bomba, sticky rice, svart ris, rött ris - i denna kvällskurs får du lära dig allt om risets värld!

Basmati, Jasmin, Japonica, Carnaroli, La bomba, sticky rice, svart ris, rött ris - i denna kvällskurs får du lära dig allt om risets värld!

Läs mer…

Vårens delikatesser

Våren är en underbar tid för alla matlagare - en säsong som sprudlar av färska, späda grönsaker, örter, skott och primörer!

Våren är en underbar tid för alla matlagare - en säsong som sprudlar av färska, späda grönsaker, örter, skott och primörer!

Läs mer…

Att tävla i matlagning

Ta tillfället i akt och träffa Bocuse d'Or Sveriges nya coach Peter Asp Jelksäter i denna unika tvådagarskurs!

Ta tillfället i akt och träffa Bocuse d'Or Sveriges nya coach Peter Asp Jelksäter i denna unika tvådagarskurs!

Läs mer…

Kushiyaki | Japansk grill- & spettkultur

En tvådagarskurs för dig som vill lära dig mer om det japanska köket, med fokus på grill- och spettmatlagning!

En tvådagarskurs för dig som vill lära dig mer om det japanska köket, med fokus på grill- och spettmatlagning!

Läs mer…
Kock som sågar itu ett köttstycke

Styckning

I denna kurs lär du dig att ta tillvara på hela djur. Du får kunskap om köttets anatomi och mångfalden av styckningsdetaljer.

I denna kurs lär du dig att ta tillvara på hela djur. Du får kunskap om köttets anatomi och mångfalden av styckningsdetaljer.

Läs mer…
Pasta och olika ingredienser

Gnocchi | ”Fatto a mano”

Detta är en workshop till för dig som gillar genuint kökshantverk och italiensk husmanskost. I kursen fokuserar vi på olika typer av gnocchi med tillbehör.

Detta är en workshop till för dig som gillar genuint kökshantverk och italiensk husmanskost. I kursen fokuserar vi på olika typer av gnocchi med tillbehör.

Läs mer…

Snacks & kanapéer till fest

Lär dig allt om mindre rätter, snacks, tilltugg och kanapéer - perfekt för nästa middagsbjudning eller nyårsafton.

Lär dig allt om mindre rätter, snacks, tilltugg och kanapéer - perfekt för nästa middagsbjudning eller nyårsafton.

Läs mer…

Hemmakockens genvägar till lyx

Detta är kursen för dig som vill ta din matlagning till nästa nivå och få relativt enkla anrättningar att både se avancerade ut och smaka exklusivt

Detta är kursen för dig som vill ta din matlagning till nästa nivå och få relativt enkla anrättningar att både se avancerade ut och smaka exklusivt

Läs mer…
Ingredienser till dumplings så som glasnudlar, torkad svamp och koriander

Thailändska köket

Gillar du hetta och aromatiska kryddor? Är du en flitig användare av morteln och wokpannan? Detta är kursen för dig som brinner för thailändska matlagning!

Gillar du hetta och aromatiska kryddor? Är du en flitig användare av morteln och wokpannan? Detta är kursen för dig som brinner för thailändska matlagning!

Läs mer…

Desirée Jacks | Höstmeny

Möt och inspireras av Desirée Jaks, kulinarisk ansvarig på Restaurang Spesso!

Möt och inspireras av Desirée Jaks, kulinarisk ansvarig på Restaurang Spesso!

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved