Vilda, gröna örter och skott

Råvaror i säsong

Spröda sparrisar, nyskördad potatis, pinfärsk makrill eller jordig gotlandstryffel – i våra säsongsbetonade kurser får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom din favoritråvara eller säsong.

KursFöreläsareDatum
Desirée Jacks | HöstmenyDesirée Jacks 30/11
Fisk & skaldjur Julius Wallmo2/12
Fisk & skaldjur Julius Wallmo20/1
Vinter | Skafferi, jordkällare & kalla havMagnus Albrektsson6/2
Ett år | Fyra säsongerOlika föreläsare7/5-4/2 (2025)
Vårens delikatesserFredrik Jonshult18/5

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!