Ett dussin svenska ostron i en låda med en ostronkniv brevid

Råvaror i säsong

Spröda sparrisar, nyskördad potatis, pinfärsk makrill eller jordig gotlandstryffel – i våra säsongsbetonade kurser får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper om din favoritråvara eller säsong.

KursFöreläsareDatum
Ett år | Fyra säsongerMagnus Albrektsson8/5 Kursstart!
Vår | Vårens primörerMagnus Albrektsson9/5
Sensommar | SkördetidMagnus Albrektsson22/8
Höst | Skog & viltMagnus Albrektsson24/10
Fisk & skaldjurJulius Wallmo28/10
Vinter | Skafferi, jordkällare & kalla havMagnus Albrektsson6/2
Fisk & skaldjurJulius Wallmo2/12

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!