Albin Edberg

Med en imponerande erfarenhet från Guide Michelin-restauranger både nationellt och internationellt, samt deltagande i prestigefyllda tävlingar som Bocuse d’Or och Kockarnas Kamp, har Albin etablerat sig som en ledande kraft inom den kulinariska världen.

Albin Edberg har arbetat på flera framstående restauranger både i Sverige och internationellt. På hans cv kan vi bland annat hitta Per Se i New York, Amass i Köpenhamn och i Stockholm har han jobbat på Djuret, Omakase Köttslöjd, Tak och UNN. Idag driver han sin egen verksamhet där han håller på med alla möjliga typer av matlagningsinspirerade event som catering, matlagningskurser och små och stora middagar,

Med en passion för hållbarhet och helhetstänkande i matlagningen strävar Albin efter att använda råvarorna på ett smart och hållbart sätt, samtidigt som han skapar smakrika och innovativa rätter.

Aktuell på Restaurangakademien med:

Albin Edberg – råvara, säsong & hantverk