Jag älskar kreativitet och brinner för att vad man än tar för sig, ska det vara roligt, och det kommer lysa igenom på mina kurser. Det kommer vara lustfyllt, roligt och väldigt lärorikt.

/Albin Edberg

Albin Edberg

Med en imponerande erfarenhet från Guide Michelin-restauranger både nationellt och internationellt, samt deltagande i prestigefyllda tävlingar som Bocuse d’Or och Kockarnas Kamp, har Albin etablerat sig som en ledande kraft inom den kulinariska världen.

Albin Edberg har arbetat på flera framstående restauranger både i Sverige och internationellt. På hans cv kan vi bland annat hitta Per Se i New York, Amass i Köpenhamn och i Stockholm har han jobbat på Djuret, Omakase Köttslöjd, Tak och UNN.

Idag driver han ett eget företag som heter Edberg Mat & Inspiration, där han håller på med alla möjliga typer av matlagningsinspirerande uppdrag som catering, konsultuppdrag, middagar och sociala medier. Tillsammans med komikern Johan Hurtig Wagrell driver han ett YouTube-konto som heter King i köket.

Med en passion för hållbarhet och helhetstänkande i matlagningen strävar Albin efter att använda råvarorna på ett smart och hållbart sätt, samtidigt som han skapar smakrika och innovativa rätter.

Aktuell på Restaurangakademien med:

Albin Edberg – råvara, säsong & hantverk