Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Albin Edberg – råvara, säsong & hantverk

Möt kocken Albin Edberg, med bakgrund från Guide Michelin-restauranger både i Sverige och utomlands samt deltagande i tävlingar som Bocuse d’Or och Kockarnas Kamp. Genom att ta fram sina favoritråvaror för augusti kommer Albin att guida dig i hantverk och tekniker som passar just dessa.

Denna kurs riktar sig till dig med grundläggande matlagningskunskaper. Tillsammans kommer vi att arbeta med att utnyttja råvarornas fulla potential genom olika matlagningstekniker på ett hållbart sätt. Under dagen kommer vi att laga förrätter, mellanrätter och varmrätter och vi avslutar det hela med en gemensam måltid.

Vad du kommer att lära dig:

  • Kreativt matlagningsarbete med begränsade råvaror.
  • Hållbar användning av råvaror.
  • Olika tekniker anpassade efter råvarorna

Föreläsare: Albin Edberg
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.
Välkommen 16:30 för en lättare måltid