Att leda i matsal 

Denna kurs riktar sig till dig som arbetar som arbetsledare inom restaurangbranschen som vill utveckla din service- och ledarskapsförmåga. Syftet med kursen är att ge dig tydliga verktyg för att förbättra servicen på din restaurang. Under en halvdag lär vi oss hur vi kan prioritera i vårt ledarskap och skapa långsiktiga serviceidéer tillsammans med våra medarbetare. Ulrika, vår erfarna kursledare, delar med sig av sina insikter om hållbart ledarskap och vikten av närvaro både bland gäster och medarbetare. Kursen ger dig trygghet i din professionella serviceleverans och förbättrar gästupplevelsen.

Under kursen fokuserar vi på tre huvudområden:

  • Verktyg för att behålla medarbetare: Vi går igenom de mest effektiva verktygen för att behålla och motivera dina medarbetare.
  • Skapa rätt känsla och viljan att sälja: Lär dig skapa en arbetsmiljö som inspirerar dina medarbetare att vilja sälja och ge bästa möjliga service.
  • Öka servicegraden för merförsäljning: Utforska strategier för att höja servicegraden och därmed öka merförsäljningen på din restaurang.

Föreläsare: Ulrika Karlsson
Övrigt: I priset ingår kursmaterial. Efter föreläsningen serveras en gemensam lunch.