Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Master Classes
  • Matlagning
  • Okategoriserad
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Service grundkurs

Efter avslutad kurs är vårt mål att du är förstådd med hur god service går hand i hand med ökad försäljning och lönsamhet.

Efter avslutad kurs är vårt mål att du är förstådd med hur god service går hand i hand med ökad försäljning och lönsamhet.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Serving License

The course is suitable for you who are about to apply for a serving permit or want to have in-depth knowledge of the alcohol law.

The course is suitable for you who are about to apply for a serving permit or want to have in-depth knowledge of the alcohol law.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Serveringstillstånd

Kursen lämpar sig för dig som står i begrepp att ansöka om serveringstillstånd och vill fördjupa dina kunskaper inom alkohollagen.

Kursen lämpar sig för dig som står i begrepp att ansöka om serveringstillstånd och vill fördjupa dina kunskaper inom alkohollagen.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Responsible Alcohol Service

Only on subscription! This course is suitable for those who work in a restaurant, a night club or in a bar.

Only on subscription! This course is suitable for those who work in a restaurant, a night club or in a bar.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Ansvarsfull alkoholservering (AAS)

Endast på abonnemang! Denna kurs lämpar sig för dig som arbetar på restaurang, nattklubb eller i bar.

Endast på abonnemang! Denna kurs lämpar sig för dig som arbetar på restaurang, nattklubb eller i bar.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Uppdateringskurs i Livsmedelshygien

Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.

Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Introduktionskurs i Livsmedelshygien

Endast på abonnemang! En kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel.

Endast på abonnemang! En kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Grundkurs i Livsmedelshygien (HACCP)

Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.

Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved