Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Hållbar Gastronomi
        • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
        • Hållbar & medveten matlagning
        • Kocken & bonden | Primörer
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Service grundkurs

Efter avslutad kurs är vårt mål att du är förstådd med hur god service går hand i hand med ökad försäljning och lönsamhet.

Efter avslutad kurs är vårt mål att du är förstådd med hur god service går hand i hand med ökad försäljning och lönsamhet.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Serving License

The course is suitable for you who are about to apply for a serving permit or want to have in-depth knowledge of the alcohol law.

The course is suitable for you who are about to apply for a serving permit or want to have in-depth knowledge of the alcohol law.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Serveringstillstånd

Kursen lämpar sig för dig som står i begrepp att ansöka om serveringstillstånd och vill fördjupa dina kunskaper inom alkohollagen.

Kursen lämpar sig för dig som står i begrepp att ansöka om serveringstillstånd och vill fördjupa dina kunskaper inom alkohollagen.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Responsible Alcohol Service

Only on subscription! This course is suitable for those who work in a restaurant, a night club or in a bar.

Only on subscription! This course is suitable for those who work in a restaurant, a night club or in a bar.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Ansvarsfull alkoholservering (AAS)

Endast på abonnemang! Denna kurs lämpar sig för dig som arbetar på restaurang, nattklubb eller i bar.

Endast på abonnemang! Denna kurs lämpar sig för dig som arbetar på restaurang, nattklubb eller i bar.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Uppdateringskurs i Livsmedelshygien

Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.

Endast på abonnemang! Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller liknande kurs inom området.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Introduktionskurs i Livsmedelshygien

Endast på abonnemang! En kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel.

Endast på abonnemang! En kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel.

Läs mer…
En person som går en webbkurs på Restaurangakademien

Grundkurs i Livsmedelshygien (HACCP)

Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.

Denna kurs vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, hantera öppna livsmedel och som ställer höga krav på din personal.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}