Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Utbildningar

  • Alla utbildningar
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Okategoriserad
  • Service
Bild tagen uppifrån på massvis av vinglas fyllda med vitt och rött vin

Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2

I vår Sommelierutbildning Steg 1 och Steg 2 har du möjlighet till att bli diplomerad sommelier med internationell validitet.

I vår Sommelierutbildning Steg 1 och Steg 2 har du möjlighet till att bli diplomerad sommelier med internationell validitet.

Läs mer…
Massor av vinglas fyllda med rödvin och vitt vin

Grunderna inom vin

Detta är vår förberedande vinkurs för den som vill lära sig grundläggande kunskaper om kända vindruvor och vinländer.

Detta är vår förberedande vinkurs för den som vill lära sig grundläggande kunskaper om kända vindruvor och vinländer.

Läs mer…
Vinglas fyllda med vitt och rött vin

Diploma in Wines

WSET Level 4 Diploma in Wines is an expert-level qualification covering all aspects of wine.

WSET Level 4 Diploma in Wines is an expert-level qualification covering all aspects of wine.

Läs mer…
Vinprov, vinkorkar och vinglas fyllda med rödvin

YH | Internationell Sommelier & Matsalschef

I vår yrkeshögskoleutbildning sammanlänkas teoretiska moment med värdefull restaurangpraktik.

I vår yrkeshögskoleutbildning sammanlänkas teoretiska moment med värdefull restaurangpraktik.

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med vitt vin av olika sorter

Sommelierutbildning Steg 1

Vår sommelierutbildning i Stockholm passar dig som älskar vin och vill ta ditt intresse till en ny nivå.

Vår sommelierutbildning i Stockholm passar dig som älskar vin och vill ta ditt intresse till en ny nivå.

Läs mer…
Fyra vinglas på rad fyllda med rött vin av olika nyanser

Sommelierutbildning Steg 2

Sommelier Steg 2 ger dig internationell validitet med den internationella certifieringen WSET (Wine and Spirits Education Trust).

Sommelier Steg 2 ger dig internationell validitet med den internationella certifieringen WSET (Wine and Spirits Education Trust).

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved