Endast på abonnemang!
Denna kurs är en uppföljning på vad som ingår i Grundkurs i Livsmedelshygien. Kursen vänder sig således till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller någon liknande kurs inom samma område. Vi rekommenderar att du genomför denna kurs varje år för att hålla dina kunskaper vid liv.
Från kursprogrammet:
- Lagstiftning och kontroll
- Matförgiftningar
- ”De fyra farorna”
- Egenkontroll, HACCP
- Grundförutsättningar
- Flöde och övervakning
Föreläsare: Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité och genomförs med ett utbildningssystem tillhandahållet av krogarna.se. Livsmedelverkets statsinspektör och f.d. VD för Svensk Livsmedelskvalité, Josefine Larsson, föreläser i de lärarledda filmerna.När du köper kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din webbkurs kan börja.
Övrigt: Kursen omfattar tre lärarledda onlinefilmer med sex delprov och mynnar ut i ett omfattande slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg Kursen är två timmar lång. Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigtrutan när du gör din bokning.