Introduktionskurs i Livsmedelshygien

Denna kurs är en kortare introduktionskurs för dig som arbetar i en verksamhet med livsmedel. Kursen lämpar sig även för dig om inte arbetar direkt med livsmedels-beredning, men som ändå behöver en inblick i, och förståelse för, livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök.

Från kursprogrammet:

  • Genomgång av lagstiftning
  • Matförgiftningar
  • ”De fyra farorna”
  • Egenkontroll
  • Grundförutsättningar och övervakning

Datum: Kursen omfattar två lärarledda onlinefilmer. Varje film avslutas med ett delprov och mynnar ut i ett omfattande slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg.
Tid:
Kursen är två timmar lång. Kursen är tillgänglig i två månader från inköpstillfället.
Föreläsare:
Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité och genomförs med ett utbildningssystem tillhandahållet av krogarna.se. Livsmedelverkets statsinspektör och f.d. VD för Svensk Livsmedelskvalité, Josefine Larsson, föreläser i de lärarledda filmerna. Inga förkunskaper krävs.
Språk:
Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigtrutan när du gör din bokning.
Pris: 650 kr exkl. moms.
Boka kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din Introduktionskurs i Livsmedelshygien kan börja!

Kontakta oss vid köp av flera licenser.