Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Hållbar & medveten matlagning
      • Kocken & bonden | Primörer
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Hållbar & medveten matlagning
      • Kocken & bonden | Primörer
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Utbildningar

  • Alla utbildningar
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning
  • Service

Kocken & bonden | Primörer

Vill du som kock råvaruexpert eller produktutvecklare utforska en solidarisk odlingsmetod och en empatisk gastronomi? I denna utbildning tar vi upp hur livskraftiga välsmakande och näringstäta råvaror odlas och förädlas

Vill du som kock råvaruexpert eller produktutvecklare utforska en solidarisk odlingsmetod och en empatisk gastronomi? I denna utbildning tar vi upp hur livskraftiga välsmakande och näringstäta råvaror odlas och förädlas

Läs mer

Hållbar & medveten matlagning

Denna utbildning är till för dig som är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom matens miljöpåverkan. Du kommer bland annat lära dig om hur man skapar välbalanserade måltider med hög smak och bra näringssammansättning

Denna utbildning är till för dig som är intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom matens miljöpåverkan. Du kommer bland annat lära dig om hur man skapar välbalanserade måltider med hög smak och bra näringssammansättning

Läs mer

Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0

Är du redo för att nörda ner dig i måltidens och matlagningens komplexitet? Denna utbildning lämpar sig för dig med god grundkunskap inom råvaror och matlagning

Är du redo för att nörda ner dig i måltidens och matlagningens komplexitet? Denna utbildning lämpar sig för dig med god grundkunskap inom råvaror och matlagning

Läs mer

Medveten gastronomi för storkök

Denna utbildning vänder sig till måltidspersonal biträden och kockar som arbetar inom kök på skolor inom sjukvård personalmatsalar och lunchrestauranger som drivs i både offentlig och privat regi

Denna utbildning vänder sig till måltidspersonal biträden och kockar som arbetar inom kök på skolor inom sjukvård personalmatsalar och lunchrestauranger som drivs i både offentlig och privat regi

Läs mer

Ostutbildning

Diplomerad fromager. Ost är ett livsmedel som funnits på våra bord sedan urminnes tider och faktum är att det anses vara ett av världens mest hållbara sådana

Diplomerad fromager. Ost är ett livsmedel som funnits på våra bord sedan urminnes tider och faktum är att det anses vara ett av världens mest hållbara sådana

Läs mer

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Privacy Statement (EU)
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Sekretessinformation
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}