Ekonomi och hållbar lönsamhet

Kunskap om ekonomi och lönsamhet är väsentliga grundstenar för branschens hållbara utveckling. I denna kurs lär du dig om de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi. Du kommer bland annat utbilda dig inom hur man som chef bör agera och tänka för att spara och tjäna pengar inom restaurangbranschen.

Från kursprogrammet:

  • Hur man gör ekonomi enkelt och begripligt?
  • Nyckeltal
  • Kalkylering
  • Grundläggande Revenue Management

Datum: 7/6–8/6
Tid: 09.00-17.00
Föreläsare: Jesper Johansson, Fredrik Önrup
Pris: 4 880 kr exkl. moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och eftermiddagsfika.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Tips!
Väljer du att slå ihop denna kurs med vår kurs Ledarskap och social hållbarhet heter utbildningen

Ekonomi och ledarskap vilket ger dig 1 000 kr rabatt på totalsumman.