En kock som håller i en kastrull med bearnaisesås samtidigt som han smaksätter den med hackad persilja

Grunder & fenomen

Lär dig om grundläggande tekniker, klassiska tillagningsmetoder och typiska fenomen inom det proffesionella restaurangköket. I dessa kurser får du ta del av kunskap som kommer ta din matlagning till oanade höjder och göra dig till en mer självsäker matlagare!

KursFöreläsareDatum
Grunderna inom fiskDouglas Fagerman8/10
Grunderna inom köttDouglas Fagerman15/10 Fullbokad!
Grunderna inom dessertDouglas Fagerman29/10
Pasta | ”Fatto a mano” Helena Törnblom24/1-25/1
Svensk husmanskost 2.0Roger Karlsson27/1
Gnocchi | ”Fatto a mano”Helena Törnblom21/2-22/2
Pasta | ”Fatto a mano” Helena Törnblom20/3-21/3
StyckningRoger Karlsson27/4

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!