Grunder och fenomen

Lär dig om grundläggande tekniker, klassiska tillagningsmetoder och typiska fenomen inom det proffesionella restaurangköket. I dessa kurser får du ta del av kunskap som kommer ta din matlagning till oanade höjder och göra dig till en mer självsäker matlagare!

KursFöreläsareDatum
Mat och vin i kombinationMichel Jamais 22/1
Mat och vin i kombinationMichel Jamais12/3
Matlagningens fem grunderMagnus Albrektsson13/3 Kursstart!
Grunderna inom såsMagnus Albrektsson14/3
Grunderna inom köttMagnus Albrektsson21/3
Grunderna inom fisk Magnus Albrektsson28/3
Grunderna inom grönsakerMagnus Albrektsson4/4
Grunderna inom dessertMagnus Albrektsson18/4
Mat och vin i kombinationMichel Jamais7/5
Essentials of Nordic CuisineJesper Johansson, Jenny Kvick5/6

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!