Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

En kock som håller i en kastrull med bearnaisesås samtidigt som han smaksätter den med hackad persilja

Grunder & fenomen

Lär dig om grundläggande tekniker, klassiska tillagningsmetoder och typiska fenomen inom det proffesionella restaurangköket. I dessa kurser får du ta del av kunskap som kommer ta din matlagning till oanade höjder och göra dig till en mer självsäker matlagare!

KursFöreläsareDatum
Pasta | ”Fatto a mano”Helena Törnblom6/3-7/3
Matlagningens fem grunderOlika föreläsare12/3-16/4
Grunderna inom köttJesper Johansson12/3
Grunderna inom fisk & skaldjurJesper Johansson19/3
Pasta | ”Fatto a mano” Helena Törnblom20/3-21/3
Grunderna inom såsJenny Kvick26/3
Grunderna inom grönsakerMalidza Larsson9/4
Pâté-CroûteMalidza Larsson17/4-18/4
Grunderna inom dessertJesper Johansson19/4
StyckningRoger Karlsson27/4

Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!