
Grunder & fenomen
Lär dig om grundläggande tekniker, klassiska tillagningsmetoder och typiska fenomen inom det proffesionella restaurangköket. I dessa kurser får du ta del av kunskap som kommer ta din matlagning till oanade höjder och göra dig till en mer självsäker matlagare!
Kurs | Föreläsare | Datum |
Grunderna inom fisk | Douglas Fagerman | 8/10 |
Grunderna inom kött | Douglas Fagerman | 15/10 Fullbokad! |
Grunderna inom dessert | Douglas Fagerman | 29/10 |
Pasta | ”Fatto a mano” | Helena Törnblom | 24/1-25/1 |
Svensk husmanskost 2.0 | Roger Karlsson | 27/1 |
Gnocchi | ”Fatto a mano” | Helena Törnblom | 21/2-22/2 |
Pasta | ”Fatto a mano” | Helena Törnblom | 20/3-21/3 |
Styckning | Roger Karlsson | 27/4 |
Hittar du inte den kurs du söker eller har kursdatumet redan passerat?
Vi uppdaterar kursutbudet kontinuerligt och tar gärna emot specifika önskemål och förslag på nya matlagningskurser. Maila in din förfrågan till oss!