Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

”Jag tycker man ska utbilda sig på Restaurangakademien för att fylla på sitt kunskapsförråd, skapa nya nätverk och upptäcka delar av branschen som man till vardags annars inte kommer åt.”

– Peter Asp Jelksäter

Peter Asp Jelksäter har många års erfarenhet från restaurangbranschen och i synnerhet från olika tävlingssammanhang, nationellt liksom internationellt. Han har framförallt haft roller som tävlingscoach och domare och sedan oktober 2023 är han coach för Bocuse d’Or Team Sweden. Samtidigt jobbar han som kock och platsansvarig på Michelinkrogen Adam/ Albin. Peter är en engagerad och passionerad matlagare samt en stor förebild och inspiratör för många unga kockar.
När han inte står i köket älskar han att vara ute med båten i Stockholms Skärgård.

Aktuell på Restaurangakademien med:
Ett år | Fyra säsonger
Skördetid