Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

”På Restaurangakademien sitter många år av erfarenhet i väggarna, som alla oavsett nivå kan ta del av.”

– Malidza Larsson

Malidza Larsson, sous chef på Restaurangakademien sedan Maj 2023, har en utbildningen inom både kock- och sommelieryrket från Restaurang- och hotellhögksolan i Grythyttan samt Restaurangakademien. Genom åren har hon arbetat på allt från fine dining krogar till stimmiga vinbarer samt hunnit med en hel del matstyling och event. Malidza har en öppen och kreativ inställning till matlagning som hon mer än gärna delar med sig av. Hon brinner för måltiden som helhetsupplevelse och besitter goda kunskaper inom både råvaror, teknik, dryck, estetik och atmosfär.

Aktuell på Restaurangakademien med:
Matlagningens fem grunder
Grunderna inom grönsaker
Pâté-Croûté