Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

Pâté-Croûte

Välkommen på kurs med Malidza Larsson, svensk mästare i Pâté-Croûte!
Pâté-Croûte är ett klassiskt hantverk som kräver tid, noggrannhet och fina råvaror. Under två kvällar får du lära dig att göra en Pâté-Croûte från grunden. Vid tillagningen krävs noggrant hantverk och i Frankrike anses kocken behöva kunskaper inom både matlagning, charkuteri och bageri. Under kursen går vi metodiskt igenom alla hemligheter och moment steg för steg, från deg och färs till gelé och dekor. Kursen bygger på ett recept som ska inspirera er att göra egna råvaruval och kryddningar. Dag två avslutas med en gemensam middag i fransk anda. Efter kursen får ni ta hem er Pâté-Croûte som ni skapat.

Från kursprogrammet:

  • Deg, knådning, kavling & dekor
  • Consommé & gelé
  • Marinera & mala kött
  • Kryddning & blandning
  • Fodra, fylla & dekorera formar

Föreläsare: Malidza Larsson & Jesper Johansson
Övrigt:
I priset ingår förkläde, råvaror och middag sista dagen. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.