• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SERVICE GRUNDKURS

Ett lyckat restaurangbesök är inte bara god mat och dryck – det som gör en återkommande gäst är framförallt bra service!

Genom den här webbkursen får du de grundläggande kunskaperna i service och gästkommunikation. Restaurangakademiens kreativa ledare för matsal och dryck, Ulrika Karlsson, guidar dig genom hela flödet – från första bemötandet, via hantverket vid bordet till när gästen lämnar restaurangen. Utbildningen leder till såväl ökat självförtroende som ökad försäljning.

Ur kursprogrammet:
Serveringsregler
Bemötande och försäljning
Presentationsteknik
Dryckesservering
Måltidens avslut

Ett nedladdningsbart kursintyg utfärdas efter godkänt slutprov.

DU: Kursen riktar sig till dig som redan arbetar, eller ska börja arbeta, på restaurang och behöver kunskap i grundläggande servicearbete.
Som krögare eller restaurangchef kan du förmånligt köpa flera licenser och därmed säkerställa att dina medarbetare har den kunskap som krävs för att dina gäster ska uppleva en jämn servicenivå. Oavsett tidpunkt för besöket eller vem som tar hand om dem.

OMFATTNING: Utbildningen genomförs med sex lärarledda filmer online. Varje film avslutas med ett delprov och mynnar ut i ett slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg. Utbildningstiden är cirka tre timmar.

KURSAVGIFT: 650 kr exkl. moms
Köp kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail med inloggningsuppgifter till kursen.
OBS! När du går in på anmälningssidan står ett datum angivet- detta datum gäller inte. Utbildningen är tillgänglig i två månader från inköpstillfället.

Är du krögare eller restaurangchef och vill beställa utbildningen till fler i din personal? Då får du rabatt enligt nedan trappa:
5-9 utbildningar: 5% rabatt
10-19 utbildningar: 10% rabatt
20-49 utbildningar: 20% rabatt
50-99 utbildningar: 30% rabatt
100 utbildningar: 40% rabatt
Vid köp av flera licenser, kontakta info@restaurangakademien.se

Anmäl dig här!