• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

MATKUNSKAP MED STOR BREDD

Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, italienskt, styckning och tillagningsmetoder, grönsaker, havets läckerheter, kött och vilt, grundläggande alternativt avancerade tekniker, vardagskök eller festmat, klassiska samt moderna metoder.

Vissa kurser är för den som vill höja sig ett pinnhål mot proffsnivå. Andra tilltalas av en basnivå fylld med aha-upplevelser och nyttiga vardagstips. Sammanhållande faktor för alla deltagare är dock kärleken till mat.

Alla kurser hålls i Restaurangakademiens lokaler på Rökerigatan 4 vid Globen i Stockholm. Hitta hit!

Vårens utbud:
fylls på löpande vartefter nya kursdatum spikas

Asiatisk Street Food (2021-01-10)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-01-16)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-01-17)
Ett år – fyra säsonger (2021-01-23) start
Skafferi, jordkällare och kalla hav (2021-01-23)
Vegetariskt med Årets Kock 2018 (2021-01-24)
Franska festmenyer (2021-01-30)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-01-31)
Mat och vin i kombination (2021-02-07)
Skaldjur deluxe (2021-02-14)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2021-02-21)
Såskurs (2021-02-23)
Brödkurs med Adam Söderström (2021-02-27)
Asiatisk Street Food (2021-02-28)
Fiskkurs  (2021-03-02)
Mat och vin i kombination (2021-03-13)
Vegansk matlagningskurs 2.0 (2021-03-20)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2021-03-27)
Styckningskurs (2021-03-28)
Asiatisk Street Food (2020-04-11)
Såskurs (2021-04-13)
Grunden till allt gott (2021-04-18)
Inspiration mat och vin i kombination (2021-04-21)
Matlagningens fem grunder (2021-05-03) start
Vårens primörer (2021-05-08)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2021-05-15)
Såskurs (2021-05-25)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-05-29)
Gilla grillen (2021-06-12)
Gilla grillen (2021-06-13)
Sensommar (2021-08-28)
Höst (2021-10-09)