• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

MATKUNSKAP MED STOR BREDD

Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, italienskt, styckning och tillagningsmetoder, grönsaker, havets läckerheter, kött och vilt, grundläggande alternativt avancerade tekniker, vardagskök eller festmat, klassiska samt moderna metoder.

Vissa kurser är för den som vill höja sig ett pinnhål mot proffsnivå. Andra tilltalas av en basnivå fylld med aha-upplevelser och nyttiga vardagstips. Sammanhållande faktor för alla deltagare är dock kärleken till mat.

Alla kurser hålls i Restaurangakademiens lokaler på Rökerigatan 4 vid Globen i Stockholm. Hitta hit!

Höstens framflyttade kurser:

Kurser 2021:

Tidigare kurser:

Brödkurs – söta bullar och bröd
Brödkurs med Sébastien Boudet
Chokladkurs med praliner i fokus
Desserter för hemmakonditorn
Det japanska köket
Fika – svenska klassiker
Fermentering och konservering
Franska festmenyer
Grillat
Grunder inom fermentering och jäsning
Hemmakockens genvägar till lyx
Klassiska konserveringsmetoder med Stefan Ekengren
Knivteknik
Mat och vin i kombination – Grönt på faten, rött och vitt i glasen
Ostkurs
Preppa som en kock
Pralinkurs med Martin Morand
Skördefest
Sushikurs med Sushi Sho
Sushi & dumplings – det bästa från japan
Sydostasiens pärlor
Tårtor med Tea Malmegård
Vegansk matlagningskurs
Vegansk matlagningskurs 2.0
Vilt
Viltmatlagning
Anmäl dig här!