• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

Vi på Restaurangakademien erbjuder ett brett sortiment av olika matlagningskurser. Innehållen varierar i tema, säsonger, världsdelar, tekniker och råvaror. Likaså har vi olika nivåer – allt från nybörjaren i köket till hemmaproffset.

Kursutbud:
Matlagningens fem grunder (2021-10-18 och 2021-10-25)
Såskurs (2021-10-19)
Jäst och Surdeg (2021-10-23 och 2021-10-24)
Vilt! (2021-10-30)
Mat och Vin i kombination (2021-10-31)
Vegansk matlagning 2.0 (2021-11-13)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-11-20)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2021-11-21)
Asiatisk Street Food (2021-11-27)
Sydostasiens pärlor (2021-11-28)
Grunden till allt gott (2021-12-04)
Sötebröd! (2021-12-05)
Ett år, fyra säsonger – Vinter, Vår, Höst och Sensommar (2022-01-22, 2022-05-07, 2022-08-27 och 2022-10-08)
Skafferi, jordkällare och kalla hav (2022-01-22)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-01-23)
Mat och Vin i kombination (2022-01-30)
Mousserande vinets värld (2022-02-13)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-02-19)
Såskurs (2021-03-08)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-03-12)
Knivteknik (2022-03-23)
Sushi och Dumplings (2022-03-26)
Mat och Vin i kombination (2022-03-27)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-04-23)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-04-30)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2021-05-01)
Matlagningens fem grunder (2022-05-02, 2022-05-09, 2022-05-16, 2022-05-23 och 2022-05-30)
Vårens primörer (2022-05-07)
Mat och Vin i kombination (2022-05-08)
Fiskkurs  (2022-05-10)
Vegetariskt – Godare, grönare vardagsmat (2022-05-21)
Vegansk vardagsmat från Asien (2022-05-22)
Såskurs (2022-05-24)
Gilla Grillen (2022-06-04, 2022-06-05, 2022-06-11, 2022-06-12)
Sensommar (2022-08-27)
Höst (2022-10-08)

Tidigare kurser:
Europas söta värld
Choklad!
Inspiration Mat och Vin i kombination
Desserter och bakverk med Daniel Roos
Höst
Vietnamesiska köket
Franska festmenyer
Styckningskurs
Fermentering & konservering  

Tyvärr har vi inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster.

Anmäl dig här!