• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

Vi på Restaurangakademien erbjuder ett brett sortiment av olika matlagningskurser. Innehållen varierar i tema, säsonger, världsdelar, tekniker och råvaror. Likaså har vi olika nivåer – allt från nybörjaren i köket till hemmaproffset.

Kursutbud:
Mat och Vin i kombination (2022-01-30)
Naturvin – Ekologiskt – Biodynamiskt (2022-02-12)
Mousserande vinets värld (2022-02-13)
Skaldjur – Grunder och tillagning (2022-02-13)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-02-19)
Såser! (2022-03-08)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-03-12)
Inspiration – Mat och vin i kombination (2022-03-15)
Kaiseki – Det japanska köket (2022-03-20)
Knivteknik (2022-03-23)
Sushi och Dumplings (2022-03-26)
Mat och Vin i kombination (2022-03-27)
Jäst och Surdeg (2022-04-02) och (2022-04-03)
Grunderna inom choklad (2022-04-06)
Vietnamesiska köket (2022-04-09)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-04-23)
Tårtor med Elisabeth (2022-04-24)
Praktisk matlagningskemi och fenomen (2022-04-27)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-04-30)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2022-05-01)
Matlagningens fem grunder (start 2022-05-02)
Ett år, fyra säsonger – Vårens primörer (2022-05-07)
Mat och Vin i kombination (2022-05-08)
Fiskkurs  (2022-05-10)
Vegetariskt – Godare, grönare vardagsmat (2022-05-21)
Vegansk vardagsmat från Asien (2022-05-22)
Såser! (2022-05-24)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-05-29)
Gilla Grillen (2022-06-04, 2022-06-05, 2022-06-11, 2022-06-12)
Ett år, fyra säsonger – Sensommar (2022-08-27)
Ett år, fyra säsonger – Höst (2022-10-08)

Tidigare kurser:
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0
Ett år, fyra säsonger – Skafferi, jordkällare och kalla hav
Grunden till allt gott
Sötebröd!
Asiatisk Street Food
Sydostasiens pärlor
Vegansk matlagning 2.0
Vilt!
Europas söta värld
Choklad!
Desserter och bakverk med Daniel Roos
Franska festmenyer
Styckningskurs
Fermentering och konservering  

Tyvärr har vi inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster.

OBS! Vi reserverar oss för ev. ändringar beroende av smittläget.

Anmäl dig här!