• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

MATKUNSKAP MED STOR BREDD

Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, från olika världsdelar och med olika tekniker. Nivåerna på kurserna varierar, vi har allt för nybörjaren och hemmaproffset!

Vi har tyvärr inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster!

Alla kurser hålls i Restaurangakademiens lokaler på Rökerigatan 4 vid Globen i Stockholm. Hitta hit!

Kursutbud:
Sensommar (2021-08-28)
VEGETARISKT! Godare, grönare vardagsmat (2021-08-29)
Vegansk matlagning 2.0 (2021-09-04, 2021-11-13)
Asiatisk Street Food (2021-09-05, 2021-11-27)
Grönsaker i fokus (2021-09-11)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-09-12, 2021-09-18, 2021-11-20)
Såskurs (2021-09-21, 2021-10-19)
Matlagningens fem grunder (2021-09-27) start
Mat och vin i kombination (2021-09-19, 2021-10-31)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2021-10-02, 2021-10-03)
Fiskkurs  (2021-10-05)
Höst (2021-10-09)
Vietnamesiska köket (2021-10-10)
Såskurs (2021-09-21, 2021-10-19)
Jäst och surdeg! (2021-10-23+24) 2-dagarskurs!
Vilt! (2021-10-30)
Vegansk matlagning 2.0 (2021-09-04, 2021-11-13)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-11-20)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2021-11-21)
Asiatisk Street Food (2021-11-27)
Sydostasiens pärlor (2021-11-28)
Grunden till allt gott (2021-12-04)
Sötebröd! (2021-12-05)

Tidigare kurser
hoppas vi återkommer till hösten 2021
Ett år – fyra säsonger (2021) start
Skafferi, jordkällare och kalla hav (2021)
Vårens primörer (2021)
Franska festmenyer (2021)
Skaldjur deluxe (2021)
Choklad (2021)
Styckningskurs (2021)
Inspiration mat och vin i kombination (2021)
Fermentering & konservering  (2021)

Vi har tyvärr inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster!