• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

Vi på Restaurangakademien erbjuder ett brett sortiment av olika matlagningskurser och kockutbildningar. Innehållen varierar i tema, säsonger, världsdelar, tekniker och råvaror. Likaså har vi olika nivåer – allt från nybörjaren i köket till hemmaproffset.

Kursutbud:
Ett år, fyra säsonger – Sensommar (2022-08-27)
Mat och Vin i kombination (2022-08-28)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-09-03)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-09-04)
Möt Årets Kock 2021 (2022-09-10)
Hemmakockens genvägar till lyx (2022-09-11)
Mat och Vin i kombination (2022-09-18)
Inspiration Mat och Vin i kombination (2022-09-20)
Vietnamesiska köket (2022-09-24)
Hållbara desserter och bakverk med Elsa Sundell (2022-09-25)
De sju grundsåserna (2022-09-28)
Styckningskurs (2022-10-01)
Ett år, fyra säsonger – Höst (2022-10-02)
Chokladdesserter med Daniel Roos (2022-10-15)
Knivteknik (2022-10-18)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-10-22)
Sydostasiens pärlor (2022-10-23)
Skaldjur deluxe – Grunder och tillagning (2022-10-30)
Matlagningens fem grunder (start 2022-11-08)
Jäst och surdeg (2022-11-12 och 2022-11-13)
Vietnamesiska köket (2022-11-19)
Mat och Vin i kombination (2022-11-20)
Fisk (2022-11-23)
Sushi och Dumplings (2022-11-26)
Smaker från Kina (2022-11-27)
Såser! (2022-11-30)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2022-12-03)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-12-04)

Tidigare kurser:
Gilla Grillen
Vegetariskt – Grönsaken i fokus
Vegetariskt – Godare, grönare vardagsmat 
Vegansk vardagsmat från Asien
Ett år, fyra säsonger – Vårens primörer
Praktisk matlagningskemi och fenomen
Tårtor med Elisabeth
Grunderna inom choklad
Kaiseki – Det japanska köket
Naturvin – Ekologiskt – Biodynamiskt
Mousserande vinets värld
Skaldjur – Grunder och tillagning
Grunden till allt gott
Sötebröd!
Asiatisk Street Food
Vegansk matlagning 2.0
Vilt!
Europas söta värld
Choklad!
Franska festmenyer
Styckningskurs
Fermentering och konservering  

Tyvärr har vi inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster.

Anmäl dig här!