• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

Vi på Restaurangakademien erbjuder ett brett sortiment av olika matlagningskurser och kockutbildningar. Innehållen varierar i tema, säsonger, världsdelar, tekniker och råvaror. Likaså har vi olika nivåer – allt från nybörjaren i köket till hemmaproffset.

Kursutbud:
Styckningskurs (2022-10-01)
Ett år, fyra säsonger – Höst (2022-10-02)
Vilt, skog och kalla hav (2022-10-09)
Vinprovarmiddag – Bourgognes storheter (2022-10-14)
Chokladdesserter med Daniel Roos (2022-10-15)
Tour de France (2022-10-16)
Knivteknik (2022-10-18)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-10-22)
Sydostasiens pärlor (2022-10-23)
Tårtor med Elisabeth (2022-10-29)
Skaldjur deluxe – Grunder och tillagning (2022-10-30)
Matlagningens fem grunder (start 2022-11-08)
Jäst och surdeg (2022-11-12 och 2022-11-13)
De sju grundsåserna (2022-11-16)
Vietnamesiska köket (2022-11-19)
Mat och Vin i kombination (2022-11-20)
Fisk (2022-11-23)
Sushi och Dumplings (2022-11-26)
Smaker från Kina (2022-11-27)
Såser! (2022-11-30)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2022-12-03)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-12-04)

Tidigare kurser:
Vietnamesiska köket
Hållbara desserter och bakverk med Elsa Sundell
Hemmakockens genvägar till lyx
Möt Årets Kock 2021
Gilla Grillen
Vegetariskt – Godare, grönare vardagsmat 
Vegansk vardagsmat från Asien
Ett år, fyra säsonger – Vårens primörer
Praktisk matlagningskemi och fenomen
Grunderna inom choklad
Kaiseki – Det japanska köket
Naturvin – Ekologiskt – Biodynamiskt
Mousserande vinets värld
Skaldjur – Grunder och tillagning
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0
Grunden till allt gott
Sötebröd!
Asiatisk Street Food
Vegansk matlagning 2.0
Vilt!
Europas söta värld
Choklad!
Franska festmenyer
Fermentering och konservering  

Tyvärr har vi inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster.

Anmäl dig här!