• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

Vi på Restaurangakademien erbjuder ett brett sortiment av olika matlagningskurser och kockutbildningar. Innehållen varierar i tema, säsonger, världsdelar, tekniker och råvaror. Likaså har vi olika nivåer – allt från nybörjaren i köket till hemmaproffset.

Kursutbud:
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-05-14)
Vegetariskt – Godare, grönare vardagsmat (2022-05-21)
Vegansk vardagsmat från Asien (2022-05-22)
Såser! (2022-05-24)
Vegetariskt – Grönsaken i fokus (2022-05-29)
Gilla Grillen (2022-06-04, 2022-06-05, 2022-06-11, 2022-06-12)
Ett år, fyra säsonger – Sensommar (2022-08-27)
Mat och Vin i kombination (2022-08-28)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-09-03)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-09-04)
Möt Årets Kock 2021 (2022-09-10)
Mat och Vin i kombination (2022-09-18)
Inspiration Mat och Vin i kombination (2022-09-20)
Vietnamesiska köket (2022-09-24)
Hållbara desserter och bakverk med Elsa Sundell (2022-09-25)
Ett år, fyra säsonger – Höst (2022-10-02)
Knivteknik (2022-10-18)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2022-10-22)
Sydostasiens pärlor (2022-10-23)
Matlagningens fem grunder (start 2022-11-08)
Vietnamesiska köket (2022-11-19)
Fisk (2022-11-23)
Sushi och Dumplings (2022-11-26)
Såser! (2022-11-30)

Tidigare kurser:
Ett år, fyra säsonger – Vårens primörer
Praktisk matlagningskemi och fenomen
Tårtor med Elisabeth
Grunderna inom choklad
Jäst och Surdeg
Kaiseki – Det japanska köket
Naturvin – Ekologiskt – Biodynamiskt
Mousserande vinets värld
Skaldjur – Grunder och tillagning
Grunden till allt gott
Sötebröd!
Asiatisk Street Food
Vegansk matlagning 2.0
Vilt!
Europas söta värld
Choklad!
Desserter och bakverk med Daniel Roos
Franska festmenyer
Styckningskurs
Fermentering och konservering  

Tyvärr har vi inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkoster.

Anmäl dig här!