• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

MATLAGNINGSKURSER

MATKUNSKAP MED STOR BREDD

Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, från olika världsdelar och med olika tekniker. Nivåerna på kurserna varierar, vi har allt för nybörjaren och hemmaproffset!

Alla kurser hålls i Restaurangakademiens lokaler på Rökerigatan 4 vid Globen i Stockholm. Hitta hit!

Vårens kurser

Såskurs (2021-04-13)
Grunden till allt gott (2021-04-18)
Inspiration mat och vin i kombination (2021-04-21)
Hållbart vegetariskt! (2021-04-24)
Baka – med söta degar  (2021-05-01)
Möt Årets Kock 2020 (2021-05-02)
Matlagningens fem grunder (2021-05-03) start
Vårens primörer (2021-05-08)
Vegetariskt med Årets Kock 2018 (2021-05-09)
Fiskkurs  (2021-05-11)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2021-05-15, 2021-05-16)
Fermentering & konservering  (2021-05-22)
Såskurs (2021-05-25)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021-05-29, 2021-05-30)
Grilla grönt (2021-06-05)
Asiatisk Street Food (2021-06-06)
Gilla grillen (2021-06-12, 2021-06-13)
Sensommar (2021-08-28)
Grönsaker i fokus (2021-09-11)
Höst (2021-10-09)

Tidigare kurser
hoppas vi återkommer till hösten 2021
Restaurangmatlagning för hemmakocken 1.0 (2021)
Ett år – fyra säsonger (2021) start
Skafferi, jordkällare och kalla hav (2021)
Franska festmenyer (2021)
Skaldjur deluxe (2021)
Restaurangmatlagning för hemmakocken 2.0 (2021)
Såskurs (2021)
Bröd! (2021)
Asiatisk Street Food (2021)
Mat och vin i kombination (2021)
Choklad (2021)
Desserter och bakverk med Daniel Roos (2021)
Styckningskurs (2021)