Vietnamesiska köket

Är du redo för en ordentlig djupdykning i det vietnameiska köket? I denna kurs guidas du genom fantastiska dofter och smaker från Saigon i Vietnamn. Du kommer få testa på att laga mat med annorlunda råvaror och utforska intensiva smaksättningar. Färska, krispiga vårrullar, hemmagjord Pho och andra traditionella maträtter och sötsaker står på dagens meny. Lyckligtvis är kursledaren Thao uppvuxen söder om Saigon, vilket gör att vi kan garantera dig en matlagningskurs fylld med autentisk och värdefull kunskap!

Datum: 22/4
Tid:
09.30-16.00
Föreläsare:
Thao Nguyen Askling
Pris: 3 195 kr inkl. moms.
I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.
Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Allergi eller specialkost?
Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.