Home » Inspiration » Höstens kurser hos Restaurangakademien!
Höstlöv mot himmel

Höstens kurser hos Restaurangakademien!

Vi börjar redan nu längta till hösten och alla de spännande kurser och utbildningar som vi redan nu har lanserat på vår hemsida.

Vad sägs om Skördetid och Skog och Vilt med Peter Asp Jelksäter? Sjömat med Sofia B Olsson? Hållbar matlagning med Elvira Lindqvist. Två spännande kurser med fokus på råvara, säsong och hantverk. Det ena tillfället med Årets Kock 2023, Desirée Jaks. Det andra med Albin Edberg, med bakgrund från Guide Michelin-restauranger och deltagande i tävlingar som Bocuse d’Or och Kockarnas Kamp.

Andra nyheter som vi kan erbjuda är Asiatisk streetfood, Dessert, choklad och kaffe.

Flera av våra populära kurser är tillbaka i höst

Har du missat, eller kanske inte fått plats, på våra populära kurser, Pasta Fatto a mano, Mat och vin i kombination, Thailändska köket eller knivteknik. Misströsta inte. Det finns redan nu kurstillfällen uppe för bokning.

För storkök har vi i höst tagit fram två riktigt intressanta utbildningar som går av stapeln under höstlovsveckan (vecka 44).

Dryckesutbildningar av högsta kvalitet

När det gäller dryck så har vi fortfarande ansökan till vår YH-utbildning öppen. Passa på att sök om du vill gå utbildning på heltid under ett år.

Vill du kombinera en sommelierutbildning med jobb? Ja då ska du anmäla dig till sommelierutbildning steg 1 och 2. Den går en heldag i veckan och går du klart steg 2 och klarar provet så kommer du få en sommeliertitel med internationell validitet.

Är du nyfiken på dryckesvärlden men inte har någon erfarenhet sedan tidigare. Då har vi en grundkurs som heter Grunderna inom vin. Den går på kvällstid under sex veckor och ger dig en bra grund att stå på och kanske triggar igång dig för längre studier.

Är du däremot erfaren sommelier eller har ett gediget vinintresse. Då har vi en masterclass i höst som är helt otrolig. Den handlar om Sydafrika och leds av Madeleine Stenwreth som är Master of Wine.

Håll utkik efter fler uppdateringar

Det här var lite av allt som händer hos oss i höst. Men håll utkik här på hemsidan för uppdaterade kurser, seminarier och spännande aktiviteter hos oss.