• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VILT!

Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll:

  • Metoder
  • Styckning
  • Förädling och tillvaratagande
  • Korvtillverkning
  • Matlagning

Vi går igenom olika djur (ännu inte bestämda!) och hur vi styckar dem. Hur använder vi sedan de olika detaljerna, vilka förädlar vi genom olika typer av konservering och vilka tillagar vi för att äta direkt? Hur bygger jag en komplett rätt kring mitt vilt?

Föreläsare: Christofer Ekman
Christofer har under sina många år i restaurangbranschen arbetat på krogar både i Stockholm och i New York, bland annat som kökschef på F12* och senast som Paul Svenssons parhäst med Fotografiska, Retaste och Paul Taylor Lanthandel. Skolad i det klassiska köket och med hållbarhet i åtanke i hela ledet ligger vilt Christofer varmt om hjärtat.

Pris: 2 895 kronor inkl. moms.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm  

Anmäl dig här!