Denna kurs är en uppföljning på vad som ingår i Grundkurs i Livsmedelshygien. Kursen vänder sig således till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller någon liknande kurs inom samma område. Vi rekommenderar att du genomför denna kurs varje år för att hålla dina kunskaper vid liv.
Från kursprogrammet:
- Lagstiftning och kontroll
- Matförgiftningar
- ”De fyra farorna”
- Egenkontroll, HACCP
- Grundförutsättningar
- Flöde och övervakning
Boka
Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité och genomförs med ett utbildningssystem tillhandahållet av krogarna.se. Livsmedelverkets statsinspektör och f.d. VD för Svensk Livsmedelskvalité, Josefine Larsson, föreläser i de lärarledda filmerna.När du köper kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din webbkurs kan börja.
Kursen finns endast som abonnemang!
Övrigt: Kursen omfattar tre lärarledda onlinefilmer med sex delprov och mynnar ut i ett omfattande slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg Kursen är två timmar lång. Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigtrutan när du gör din bokning.