Välkommen till en spännande och inspirerande matlagningskurs där vi tar oss an konsten att tillaga fågel. Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och lära dig hur du lyfter fram det bästa ur kyckling, anka, vaktel, kalkon och fler smakrika fåglar.
Lär dig teknikerna som gör skillnad
Kursen fokuserar på de unika smakerna och texturerna som olika sorters fågel erbjuder. Vi visar hur du kan tillaga fågel så att den blir saftig, smakrik och full av karaktär. Med våra tekniker och knep får du verktygen för att imponera i köket, oavsett om du lagar till vardags eller till fest.
Internationella smaker med ett lokalt touch
Under kursen får du prova på recept som hämtar inspiration från olika kök. Lär dig hur du kombinerar kryddor och smaksättningar från världens alla hörn för att skapa måltider med det där lilla extra. .
Föreläsare: Jesper Johansson
Övrigt: I priset ingår förkläde, mat och dryck. Receptkompendium skickas ut digitalt efter avslutad kurs. Vi har inte möjlighet att anpassa våra kurser efter allergier eller specialkost.
Välkommen 16:30 för lite tilltugg innan kursen börjar.