Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Hållbar & medveten matlagning
      • Kocken & bonden | Primörer
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • YH | Internationell Sommelier
    • Matlagning
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Hållbar & medveten matlagning
      • Kocken & bonden | Primörer
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Obs! Just nu är det inte möjligt med kortbetalning. Vänligen välj faktura.

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Matlagning

Vinter | Skafferi, jordkällare & kalla hav

Under vintersäsogen passar vi på att ta till vara på vad våra kalla hav och skafferier har att erbjuda. I denna kurs lagar vi mat med fisk skaldjur ostron och vintergrönt så som jordärtskocka och päron

Under vintersäsogen passar vi på att ta till vara på vad våra kalla hav och skafferier har att erbjuda. I denna kurs lagar vi mat med fisk skaldjur ostron och vintergrönt så som jordärtskocka och päron

Läs mer

Höst | Skog & vilt

I takt med att mörkret och kylan smyger sig på börjar skog och mark erbjuda en buffé av svamp rotfrukter pumpa och viltkött. Under kvällens gång kommer du även få testa på att tillaga hummer och vildfågel

I takt med att mörkret och kylan smyger sig på börjar skog och mark erbjuda en buffé av svamp rotfrukter pumpa och viltkött. Under kvällens gång kommer du även få testa på att tillaga hummer och vildfågel

Läs mer

Sensommar | Skördetid

Slutet av augusti bjuder på skördetid och en dignande utbud av härliga sommargrönsaker och bär. I denna kurs kommer du lära dig att ta till vara på och förädla sensommarens skörd

Slutet av augusti bjuder på skördetid och en dignande utbud av härliga sommargrönsaker och bär. I denna kurs kommer du lära dig att ta till vara på och förädla sensommarens skörd

Läs mer

Vår | Vårens primörer

I denna kurs präglas matlagningen av vårens lätthet. Gröna nyskördade primörer lamm ramslök och rabarber är några av alla de råvaror som du kommer laga mat på

I denna kurs präglas matlagningen av vårens lätthet. Gröna nyskördade primörer lamm ramslök och rabarber är några av alla de råvaror som du kommer laga mat på

Läs mer

Ett år | Fyra säsonger

Denna kurs är indelad i fyra kurstillfällen utspridda över ett år. Tillfällena grundar sig i de svenska säsongerna – Vår Sensommar Höst och Vinter – och anpassas därför efter de råvaror och tillagningsmetoder som kännetecknar varje specifik årstid

Denna kurs är indelad i fyra kurstillfällen utspridda över ett år. Tillfällena grundar sig i de svenska säsongerna – Vår Sensommar Höst och Vinter – och anpassas därför efter de råvaror och tillagningsmetoder som kännetecknar varje specifik årstid

Läs mer

Dumplings

De små och mycket populära degknytena Dumplings. Datum: . Tid:. Föreläsare:.

De små och mycket populära degknytena Dumplings. Datum: . Tid:. Föreläsare:.

Läs mer

Vegan | Växtbaserad matlagning

Vegan – växtbaserad matlagning är den perfekta kursen för dig som vill kunna möta dagens och framtidens önskemål om mer hållbar och medveten mat. Kursen passar både för dig som är verksam inom restaurangbranschen och för dig med ett genuint…

Vegan – växtbaserad matlagning är den perfekta kursen för dig som vill kunna möta dagens och framtidens önskemål om mer hållbar och medveten mat. Kursen passar både för dig som är verksam inom restaurangbranschen och för dig med ett genuint…

Läs mer

Grunderna inom dessert

I denna kurs fokuserar vi på måltidens avslut nämligen desserter! Kvällen innefattar både grundläggande tekniker som du kan imponera med under nästkommande middagsbjudning men också moderna metoder som används inom professionella restaurangkök och konditorier

I denna kurs fokuserar vi på måltidens avslut nämligen desserter! Kvällen innefattar både grundläggande tekniker som du kan imponera med under nästkommande middagsbjudning men också moderna metoder som används inom professionella restaurangkök och konditorier

Läs mer

Grunderna inom kött

Fördjupa dig inom olika kött- och styckesdetaljer i vår grundläggande köttkurs. Under en helkväll får du jobba med både nöt gris lamm och kyckling. Vi kommer gå igenom allt från styckningscheman textur fett och smak

Fördjupa dig inom olika kött- och styckesdetaljer i vår grundläggande köttkurs. Under en helkväll får du jobba med både nöt gris lamm och kyckling. Vi kommer gå igenom allt från styckningscheman textur fett och smak

Läs mer

Grunderna inom grönsaker

Låt dig inspireras av grönsakernas mångsidighet och oändliga användningsområden! I denna gröna kurs ligger fokus på olika tillagningsmetoder och tekniker till för att göra grönsakerna till spännande och smakrika komponenter och maträtter

Låt dig inspireras av grönsakernas mångsidighet och oändliga användningsområden! I denna gröna kurs ligger fokus på olika tillagningsmetoder och tekniker till för att göra grönsakerna till spännande och smakrika komponenter och maträtter

Läs mer

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis 09.00-17.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Cookie Policy (EU)
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Privacy Statement (EU)
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Sekretessinformation
  • Ägare och samarbetspartners

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved

Manage Cookie Consent
To provide the best experiences, we use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Functional Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Alternativ
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage vendors Läs mer om syftena
View preferences
{title} {title} {title}