Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Grunderna inom vin
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Från skog till bord
      • Medveten gastronomi för storkök
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
      • Smak, sensorik & praktisk matkemi 1.0
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Att leda i matsal
      • Servicekänsla & det goda värdskapet
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Master Classes
  • Matlagning
  • Okategoriserad
Kock som sågar itu ett köttstycke

Styckning

I denna kurs lär du dig att ta tillvara på hela djur. Du får kunskap om köttets anatomi och mångfalden av styckningsdetaljer.

I denna kurs lär du dig att ta tillvara på hela djur. Du får kunskap om köttets anatomi och mångfalden av styckningsdetaljer.

Läs mer…
Pasta och olika ingredienser

Gnocchi | ”Fatto a mano”

Detta är en workshop till för dig som gillar genuint kökshantverk och italiensk husmanskost. I kursen fokuserar vi på olika typer av gnocchi med tillbehör.

Detta är en workshop till för dig som gillar genuint kökshantverk och italiensk husmanskost. I kursen fokuserar vi på olika typer av gnocchi med tillbehör.

Läs mer…

Snacks & kanapéer till fest

Lär dig allt om mindre rätter, snacks, tilltugg och kanapéer - perfekt för nästa middagsbjudning eller nyårsafton.

Lär dig allt om mindre rätter, snacks, tilltugg och kanapéer - perfekt för nästa middagsbjudning eller nyårsafton.

Läs mer…

Hemmakockens genvägar till lyx

Detta är kursen för dig som vill ta din matlagning till nästa nivå och få relativt enkla anrättningar att både se avancerade ut och smaka exklusivt

Detta är kursen för dig som vill ta din matlagning till nästa nivå och få relativt enkla anrättningar att både se avancerade ut och smaka exklusivt

Läs mer…

Det peruanska köket

Upplev en autentisk Peruansk måltid tillsammans med Erika Goytizolo och hennes kökschef från restaurang Canta Lola i Stockholm!

Upplev en autentisk Peruansk måltid tillsammans med Erika Goytizolo och hennes kökschef från restaurang Canta Lola i Stockholm!

Läs mer…
Ingredienser till dumplings så som glasnudlar, torkad svamp och koriander

Thailändska köket

Gillar du hetta och aromatiska kryddor? Är du en flitig användare av morteln och wokpannan? Detta är kursen för dig som brinner för thailändska matlagning!

Gillar du hetta och aromatiska kryddor? Är du en flitig användare av morteln och wokpannan? Detta är kursen för dig som brinner för thailändska matlagning!

Läs mer…

Desirée Jacks | Höstmeny

Möt och inspireras av Desirée Jaks, kulinarisk ansvarig på Restaurang Spesso!

Möt och inspireras av Desirée Jaks, kulinarisk ansvarig på Restaurang Spesso!

Läs mer…
Pasta och olika ingredienser

Pasta | ”Fatto a mano”

Denna tvådagarskurs är för dig som älskar Italiensk mat, i synnerhet pasta och det goda hantverket!

Denna tvådagarskurs är för dig som älskar Italiensk mat, i synnerhet pasta och det goda hantverket!

Läs mer…
Fisk och skaldjur

Fisk & skaldjur

Samla på dig kunskap om havets alla läckerheter och lär dig tillaga fisk och skaldjur till perfektion!

Samla på dig kunskap om havets alla läckerheter och lär dig tillaga fisk och skaldjur till perfektion!

Läs mer…
Grillat kött och BBQ

Amerikas mångkulturella kök

Detta är kursen för dig som är nyfiken på amerikas mångkulturella smakkombinationer och breda utbud av olika kök.

Detta är kursen för dig som är nyfiken på amerikas mångkulturella smakkombinationer och breda utbud av olika kök.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved