Kurser

Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
Hur lyckas man sätta rätt pris på en maträtt och menyer? Hur kan man minimera svinnet i ett restaurangkök? Vad bör man tänka på när man komponerar maträtter utifrån gastronomiska varibler råvarukostand och försäljningspris
Hur lyckas man sätta rätt pris på en maträtt och menyer? Hur kan man minimera svinnet i ett restaurangkök? Vad bör man tänka på när man komponerar maträtter utifrån gastronomiska varibler råvarukostand och försäljningspris
Läs mer
Ekonomi & hållbar lönsamhet
Kunskap om ekonomi och lönsamhet är väsentliga grundstenar för branschens hållbara utveckling. I denna kurs lär du dig om de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi. Du kommer bland annat utbilda dig inom hur man som chef bör agera och tänka för…
Kunskap om ekonomi och lönsamhet är väsentliga grundstenar för branschens hållbara utveckling. I denna kurs lär du dig om de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi. Du kommer bland annat utbilda dig inom hur man som chef bör agera och tänka för…
Läs mer
Ledarskap & social hållbarhet
Kursen syftar till att förstärka din ledarroll genom konflikthantering coachning och kommunikation. Att som ledare skaffa sig auktoritet inför sina medarbetare förutsätter i många fall en god självkännedom – i kursen lär du dig därför om att leda dig själv…
Kursen syftar till att förstärka din ledarroll genom konflikthantering coachning och kommunikation. Att som ledare skaffa sig auktoritet inför sina medarbetare förutsätter i många fall en god självkännedom – i kursen lär du dig därför om att leda dig själv…
Läs mer