Restaurangakademien
Hoppa till innehåll
Restaurangakademien
Restaurangakademien
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Low Intervention Wine
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka
  • Om oss
  • Utbildningar
    • Dryck
      • Grunderna inom vin
      • Sommelierutbildning Steg 1
      • Sommelierutbildning Steg 2
      • Sommelierutbildning Steg 1 & Steg 2
      • WSET Level 4 | Diploma in Wines
      • Low Intervention Wine
      • YH | Internationell Sommelier & Matsalschef
    • Matlagning
      • Ostutbildning | Diplomerad Fromager
    • Ledarskap
      • Lönsamt ledarskap
      • Ekonomi & ledarskap
      • Gastronomi & kommunikation
    • Service
      • Serviceutbildning
  • Kurser
    • Dryck
      • Master Classes
      • Inspirationskurser
    • Matlagning
      • Grunder & fenomen
      • Vegetariskt & veganskt
      • Råvaror i säsong
      • Restaurangmatlagning
      • Världens mat
      • Bröd & bakning
      • Dessert & konditori
    • Ledarskap
      • Ekonomi & hållbar lönsamhet
      • Ledarskap & social hållbarhet
      • Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
    • Digitalt
      • Service grundkurs
      • Serveringstillstånd
      • Serving License
      • Ansvarsfull alkoholservering
      • Responsible Alcohol Service
      • Introduktionskurs i Livsmedelshygien
      • Grundkurs i Livsmedelshygien
      • Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
  • Event
    • Julevent
    • Event
    • Avskalat
    • Ostfestivalen
  • Våra föreläsare
  • Kontakt
  • Boka

Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Show more Show less

Kurser

  • Alla kurser
  • Digitalt
  • Dryck
  • Ledarskap
  • Master Classes
  • Matlagning
  • Okategoriserad
Servitris som håller i vinglas

Servicekänsla & det goda värdskapet

Denna kurs riktar sig till dig som vill utvecklas inom serviceyrket i största allmänhet och förstå vikten av professionellt servicearbete.

Denna kurs riktar sig till dig som vill utvecklas inom serviceyrket i största allmänhet och förstå vikten av professionellt servicearbete.

Läs mer…

Att leda i matsal

Denna kurs riktar sig till dig som är redo för att ta nästa steg i ditt ledarskap.

Denna kurs riktar sig till dig som är redo för att ta nästa steg i ditt ledarskap.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering

Denna kurs är till för dig som jobbar inom restaurangkök, bär ansvar för köksekonomin eller för dig som vill lära dig kökskalkylering.

Denna kurs är till för dig som jobbar inom restaurangkök, bär ansvar för köksekonomin eller för dig som vill lära dig kökskalkylering.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Ekonomi & hållbar lönsamhet

I denna kurs tar du del av de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi och hållbar lönsamhet.

I denna kurs tar du del av de grundläggande kunskaperna inom restaurangekonomi och hållbar lönsamhet.

Läs mer…
Datorfodral, block och mappar med Restaurangakademiens logga

Ledarskap & social hållbarhet

Kursen syftar till att förstärka din ledarroll och göra den hållbar med hjälp av konflikthantering, coachning och kommunikation.

Kursen syftar till att förstärka din ledarroll och göra den hållbar med hjälp av konflikthantering, coachning och kommunikation.

Läs mer…

Restaurangakademien AB

Rökerigatan 4
121 62 Johanneshov
08-128 60 360, telefontid mån-tis kl. 10.00-16.00 [email protected]

Information

  • FAQ
  • Bocuse d’Or Sweden
  • Karin Franssons Mentorpris
  • Behandling av personuppgifter
  • Ägare och samarbetspartners
  • Cookies

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Restaurangakademiens Nyhetsbrev
Policy

© Copyright 2023 Restaurangakademien all rights reserved