• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Telefon 08-788 03 60
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

K√ĖKSCHEFSUTBILDNING

KÖKETS ANSVARIGE LEDARE

Restaurangakademiens Kökschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och ger en helhetssyn över personalfrågor, ledarskap, hygien, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och teknikmatlagning. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Med Restaurangakademiens diplom i din hand står dörrarna öppna till ditt nya jobb – som kökschef.

DU: Arbetar som kökschef eller köksmästare idag eller har minst två års erfarenhet som kock, kallskänka eller souschef. Ditt självförtroende och ambitionen att stå för det övergripande ansvaret gör dig till en tydlig ledare. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, nöjdaste gästerna och gladaste personalen.

OMFATTNING: Kökschefsutbildningen är en heldag i veckan under 13 veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt medan den nya kunskapen gör dig redo för en högre befattning. Undervisningstillfällena är fr o m hösten 2016 på onsdagar.

PRIS: 27 590 kr exkl. moms
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTART KÖKSCHEFSUTBILDNINGEN:
7 september 2016 – en onsdag i veckan med uppehåll för höstlov.

Ladda ned mer info här »

Schema HT16 »

Anmäl dig här!