• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

Vår fantastiska Yh-klass Internationell Sommelier har examinerats!

maj 31, 2016 Posted by

Nu börjar terminen närma sig sitt slut och nästan alla våra klasser har haft examination. I fredags var det avslutning för våra YH-studenter som nu kan titulera sig som sommelierer.

Det tävlades i grupper och delades ut mängder med priser, bland annat en studieresa från Springwine & Spirits till kursettan Martin Gertmar och kurstvåan Mark Öberg!   

Inget annat än underbart har det varit att ha haft våra YH-elever här, så nu är det ledsamt att dom lämnar huset men såklart roligt att så mycket kompentens kommer spridas runt om i landet på diverse restauranger!

Vi ska försöka besöka alla förhoppningsvis stolta sommelierer på deras nya arbetsplatser och njuta av bra service och gott vin 🙂

Genom åren har så många ödmjuka, empatiska och inspirerande människor passerat och huserat på Restaurangakademien. De som delat med sig av sina kunskaper, tid och inte vill ha något tillbaka förutom ett förbättrat gastronomiskt Sverige.Och vem vet vem som examinerats denna termin? Kanske har vi fått just det, en ny legend så som Ia Orre, Björn Halling eller kanske Monica Sander?

Lycka till!

Tina Trigg, dryckes- och säljansvarigKommentarer