Öppna/stäng navigation
Skip to content
Om oss
Utbildningar
Toggle
Dryck
Toggle
Grunderna inom vin
Fördjupning inom vin
Sommelierutbildning Steg 1 Stockholm
Sommelierutbildning steg 1 Malmö
Sommelierutbildning steg 2
Sommelierutbildning steg 1 & steg 2
WSET Level 4 | Diploma in Wines
Low intervention wine
Yrkeshögskoleutbildning Internationell Sommelier – Matsalschef
Matlagning
Toggle
Ostutbildning | Diplomerad Fromager
Ledarskap
Toggle
Ekonomi & ledarskap
Service
Toggle
Serviceutbildning
Kurser
Toggle
Dryck
Toggle
Master Classes
Inspirationskurser
Matlagning
Toggle
Grunder & fenomen
Vegetariskt & veganskt
Råvaror i säsong
Restaurangmatlagning
Storkök
Världens mat
Bröd & bakning
Dessert & konditori
Ledarskap & Service
Toggle
Ekonomi & hållbar lönsamhet
Ledarskap & social hållbarhet
Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
Servicekänsla & det goda värdskapet
Att leda i matsal
Digitalt
Toggle
Service grundkurs
Serveringstillstånd
Ansvarsfull alkoholservering
Responsible Alcohol Service
Introduktionskurs i Livsmedelshygien
Grundkurs i Livsmedelshygien
Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
Event i våra lokaler
Våra föreläsare
Inspiration
Kontakt
Om oss
Utbildningar
Toggle
Dryck
Toggle
Grunderna inom vin
Fördjupning inom vin
Sommelierutbildning Steg 1 Stockholm
Sommelierutbildning steg 1 Malmö
Sommelierutbildning steg 2
Sommelierutbildning steg 1 & steg 2
WSET Level 4 | Diploma in Wines
Low intervention wine
Yrkeshögskoleutbildning Internationell Sommelier – Matsalschef
Matlagning
Toggle
Ostutbildning | Diplomerad Fromager
Ledarskap
Toggle
Ekonomi & ledarskap
Service
Toggle
Serviceutbildning
Kurser
Toggle
Dryck
Toggle
Master Classes
Inspirationskurser
Matlagning
Toggle
Grunder & fenomen
Vegetariskt & veganskt
Råvaror i säsong
Restaurangmatlagning
Storkök
Världens mat
Bröd & bakning
Dessert & konditori
Ledarskap & Service
Toggle
Ekonomi & hållbar lönsamhet
Ledarskap & social hållbarhet
Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
Servicekänsla & det goda värdskapet
Att leda i matsal
Digitalt
Toggle
Service grundkurs
Serveringstillstånd
Ansvarsfull alkoholservering
Responsible Alcohol Service
Introduktionskurs i Livsmedelshygien
Grundkurs i Livsmedelshygien
Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
Event i våra lokaler
Våra föreläsare
Inspiration
Kontakt
Öppna/stäng navigation
Föreläsare
Alla föreläsare
Dryck
Föreläsare
Ledarskap
Mat
Okategoriserad
Service
Sofia Bodovic Olsson
Läs mer…
Lars Trogen
Läs mer…
Emelie Svensson
Läs mer…
Kajsa Siggesson
Läs mer…
Weronica Brüde
Läs mer…
Måns Falk
Läs mer…
Personal
Läs mer…