Just nu tar vi inte emot kortbetalningar. Vänligen välj faktura som betalni... ngsalternativ. Visa mer Visa mindre

”Att lära sig att laga gott gör livet så mycket roligare.”

– Ulrika Brydling

Ulrika Brydling är ett välkänt namn inom branschen med många strängar på sin lyra. I skrivande stund jobbar hon som matinspiratör, projektledare och hållbarhetsstrateg på Coop provköket, samt är ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt. Dessutom är hon styrelseledamot för Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara, Culinary Craft och Ekomatcentrum, liksom tävlingsledare för Årets Ekokock och Årets Kockelev/er. Ulrika själv har tidigare tävlat i bland annat Årets Kock och OS samt startat tre tävlingar – Unga Ekokockar, Årets Ekokock och Nordic Organic Chef – inom hållbar matlagning. Hennes specialområden är således hållbarhetsfrågor knutna mat. Hon värnar om mångfaldigheten när det kommer till smaker, råvaror och ursprung och förespråkar naturlig mat gjord på rena råvaror. Som tidigare krögare, kokboksförfattare och frilansande föreläsare gör detta Ulrika till en erfaren kursledare med en bred kunskapsbas att dela med sig av.

Aktuell på Restaurangakademien med:
Vegetariskt | Grönsaken i fokus