Öppna/stäng navigation
Skip to content
Om oss
Utbildningar
Toggle
Dryck
Toggle
Grunderna inom vin
Fördjupning inom vin
Sommelierutbildning Steg 1 Stockholm
Sommelierutbildning steg 1 Malmö
Sommelierutbildning steg 2
Sommelierutbildning steg 1 & steg 2
WSET Level 4 | Diploma in Wines
Low intervention wine
Yrkeshögskoleutbildning Internationell Sommelier – Matsalschef
Matlagning
Toggle
Ostutbildning | Diplomerad Fromager
Ledarskap
Toggle
Ekonomi & ledarskap
Service
Toggle
Serviceutbildning
Kurser
Toggle
Dryck
Toggle
Master Classes
Inspirationskurser
Matlagning
Toggle
Grunder & fenomen
Vegetariskt & veganskt
Råvaror i säsong
Restaurangmatlagning
Storkök
Världens mat
Bröd & bakning
Dessert & konditori
Ledarskap & Service
Toggle
Ekonomi & hållbar lönsamhet
Ledarskap & social hållbarhet
Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
Servicekänsla & det goda värdskapet
Att leda i matsal
Digitalt
Toggle
Service grundkurs
Serveringstillstånd
Ansvarsfull alkoholservering
Responsible Alcohol Service
Introduktionskurs i Livsmedelshygien
Grundkurs i Livsmedelshygien
Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
Event i våra lokaler
Våra föreläsare
Inspiration
Kontakt
Om oss
Utbildningar
Toggle
Dryck
Toggle
Grunderna inom vin
Fördjupning inom vin
Sommelierutbildning Steg 1 Stockholm
Sommelierutbildning steg 1 Malmö
Sommelierutbildning steg 2
Sommelierutbildning steg 1 & steg 2
WSET Level 4 | Diploma in Wines
Low intervention wine
Yrkeshögskoleutbildning Internationell Sommelier – Matsalschef
Matlagning
Toggle
Ostutbildning | Diplomerad Fromager
Ledarskap
Toggle
Ekonomi & ledarskap
Service
Toggle
Serviceutbildning
Kurser
Toggle
Dryck
Toggle
Master Classes
Inspirationskurser
Matlagning
Toggle
Grunder & fenomen
Vegetariskt & veganskt
Råvaror i säsong
Restaurangmatlagning
Storkök
Världens mat
Bröd & bakning
Dessert & konditori
Ledarskap & Service
Toggle
Ekonomi & hållbar lönsamhet
Ledarskap & social hållbarhet
Köksekonomi, kalkylering & svinnhantering
Servicekänsla & det goda värdskapet
Att leda i matsal
Digitalt
Toggle
Service grundkurs
Serveringstillstånd
Ansvarsfull alkoholservering
Responsible Alcohol Service
Introduktionskurs i Livsmedelshygien
Grundkurs i Livsmedelshygien
Uppdateringskurs i Livsmedelshygien
Event i våra lokaler
Våra föreläsare
Inspiration
Kontakt
Öppna/stäng navigation
Föreläsare
Alla föreläsare
Dryck
Föreläsare
Ledarskap
Mat
Okategoriserad
Service
Anna Rönngren
Läs mer…
Mattias Dahl
Läs mer…
Patrik Strömsten
Läs mer…
Michelle Cherutti-Kowal
Läs mer…
Jörgen Lindström
Läs mer…
Romana Echensperger
Läs mer…
Jan Rosborn
Läs mer…
Jonas Odland
Läs mer…
Mattias Högstedt
Läs mer…
Jane Sandström
Läs mer…