• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

NATURVINER – LÖNSAMHET & HÅLLBARHET

Datum:
Onsdag 11 november, kl. 09:30-12:30

Kursinnehåll:
Naturvin är trendigt, oklart och spännande. Under senare år har de har fått fäste i vinlistor runtom i hela Sverige. Nyfikenheten kring naturvin är stor bland restauranggästerna och numera är de självklara inslag i dryckespaket och glasviner.
Kunskap ger trygghet. Under denna inspirationskurs slår Ulrika Karlsson hål på myter och reder ut vad naturvin faktiskt är. På ett lättsamt och lärorikt sätt går vi igenom:

  • Vad ingår i begreppet naturvin?
  • Medvetenhet och kvalitet
  • Lönsamhet med hållbarhet i fokus
  • Naturvin ur gästens perspektiv

Självklart provar vi också igenom karaktärstypiska naturviner för att komma fram till vad vi gillar.

Välkommen till en första introduktion till denna stil av viner!

Kursledare: Ulrika Karlsson
Ulrika Karlsson är krögare och sommelier och driver Krakas krog på Gotland. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Pris: 925 kr per person exkl. moms (1 157 kr inkl. moms)

Anmäl dig här!