• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

NATURVIN – EKOLOGISKT – BIODYNAMISKT

Kursdatum: 12 februari 2022, kl. 10.00-15.00

Kursinnehåll:Naturvin är trendigt, oklart och spännande. Nyfikenheten kring naturvin är stor bland både gäster och privatpersoner och numera är de självklara inslag i vinkylen eller till helgmiddagen. Vad är skillnaden mellan ekologiskt och biodynamiskt, och vad är naturvin. Finns det smakskillnader, vilka är då dessa?

Ur kursprogrammet:

  • Vad ingår i begreppet naturvin?
  • Medvetenhet och kvalitet
  • Vinprovning

Föreläsare: Ulrika Karlsson, krögare och sommelier och driver Krakas krog på Gotland. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Pris: 2150 per deltagare ink. moms. I priset ingår lunch.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm