• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

HEMMAKOCKENS GENVÄGAR TILL LYX

Kursdatum: 11 september, 09.30-16.00

Kursinnehåll: Hur lyckas man imponera på sina gäster med en femrättersmiddag och samtidigt undgå kaos i köket? Vilka knep tar man till för att få hemmamiddagen att likna en gourmetmiddag i restaurangklass?

I den här kursen får du chans att ta del av tips och tricks som används bakom kulisserna i ett stimmigt restaurangkök! Du kommer få lära dig om hur man kan planera, tillaga och servera en middagsmåltid på ett lyxigt och profesionellt sätt. Kursen riktar sig till både dig som vill ta dig an en lite mer avancerad typ av matlagning och till dig som vill få inspiration till vardagsmatlagningen. Med enkla knep och förberedelser kommer du lära dig om hur du kan servera en härlig festmeny till dina gäster, utan att vara stressad och låst till köket hela kvällen.

Föreläsare: Douglas Fagerman
Douglas har hållt i många matlagningskurser genom åren, främst på matstudion Swedish Taste Stockholm och Urban Deli Matstudio. År 2014-2016 medverkade han i Stockholm Culinary Team samt Juniorkocklandslaget och lyckades tillsammans med sina lagkamrater kamma hem guldmedaljer i både VM och OS. År 2020 medverkade han ytterligare en gång i Stockholm Culinary Team, men denna gång som coach – tillsammans vann laget ett OS-silver. Utöver tävlandet har Douglas arbetat på Restaurang GQ, Oaxen, Sensum m.fl och sedan 2018 driver han catering- och kökskonsultfirman Chefly AB som han idag arbetar med på heltid.

Pris: 3 195 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, diplom, mat och dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Boka här!