• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

GILLA GRILLEN

Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Måste man alltid marinera innan man grillar? När lägger man på kolen för att få bästa glöden? Gas, el eller träkol? Med rätt hand och teknik har kött såväl som fågel och skaldjur sin givna plats på grillen. Det finns oanade möjligheter för den som vågar gilla att grilla. Efter förberedelserna i köket, där vi bland annat gör egen bbqsås, salsor, rubber, marinader, glacer så går vi ut och färdigställer rätterna vid grillarna. Magnus går igenom de senaste trenderna och okonventionella tekniker. Det blir träkol-, gas- och rökgrillning. Du får nya tips och idéer inför nästa grillkväll hemma eller på landet. Ta med dig frågorna och ett öppet grillsinne så bjuder vi på en uppfriskande dag med stora portioner inspiration.

Föreläsare: Magnus Albrektsson
Magnus driver idag Albrektsson Gastronomic, där han erbjuder matlagningskurser, catering och privata middagar. Magnus är sedan ett par år en av de flitigaste kursledarna på Restaurangakademien. Med sina dryga 20 år på Stockholms välrenommerade restauranger som Riche, Leijontornet, Rolfs Kök, F12 group och Lux Stockholm har han skaffat en ovanlig kompetensbas som han gärna delar med sig av. Magnus är van vid att lära upp yngre kockar och arbetar mycket pedagogiskt för bästa inlärning.

Pris: 2 995 kr inkl. moms. I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!