• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KAISEKI – DET JAPANSKA KÖKET

Kursdatum: Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: I denna kurs lär du dig laga en traditionell japansk avsmakningsmeny vid namn Kaiseki. Måltiden är baserad på säsongsbetonade råvaror och tillagningsmetoder typiska för det japanska köket. Du kommer få möjlighet att skapa en sjurättersmeny med hjälp av nordiska råvaror i säsong. Varje rätt i menyn har ett specifikt syfte och är knuten till helheten och filosofin som handlar om att representera närområdet.

Föreläsare: Max Inazawa Westerlund
Max är uppvuxen i Stockholm med rötter från Tokyo, Japan. Idag bedriver han restaurangkonceptet Miyakodori tillsammans med Lars Brennwald och John Forssell. Miyakodori är en Izakaya med fokus på yakitori som slår upp sina dörrar senare i år i Vasastan.
Tidigare har Max arbetat flera år på Restaurang Frantzen och i berömda området Hakone Yumoto i Japan.

Plats:  Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!