• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

BRÖDKURS MED SÉBASTIEN BOUDET

Kursatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Under två dagar kommer Sébastien Boudet att lära dig allt du behöver veta för att lyckas med ditt surdegsbröd hemma. Vi kommer att arbeta från spannmål till färdiga surdegsbröd av olika slag. Sébastien kommer att mala mjöl av kulturspannmål med en mindre stenkvarn och virvelkvarn och förädla dem till olika surdegsbröd. Vi kommer tillsammans att baka olika frallor, baguetter, limpor och andra typer av surdegsbröd.

Kursen pågår i två heldagar, kl 9.30–16.00.

Föreläsare: Sébastien Boudet
Sébastien är kock, bagare och konditor och har drivit en surdegsrevolution i Sverige sedan han flyttade hit för 17 år sedan. Han har drivit flera bagerier, caféer, restauranger i Frankrike, USA, Spanien och Sverige med stort fokus på ekologi, hållbarhet och kretslopp. Han har skrivit tre kok-/bakböcker och syns ofta i Nyhetsmorgon- och är domare/programledare för Dessertmästarna. Sébastien föreläser runt om i landet och undervisar på 15 olika gymnasier och på alla YH-utbildningar för bagare, konditorer och kockar.

Pris: 4 495 kr inkl. moms. I priset ingår lunch, Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, och alla ingredienser samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av kursinnehållet.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm