• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

BRÖDKURS MED SÉBASTIEN BOUDET

Datum: lördag 22 september och söndag 23 september 2018, kl 9.30–16.00

Kursinnehåll: Under två dagar kommer Sébastien Boudet att lära dig allt du behöver veta för att lyckas med ditt surdegsbröd hemma. Vi kommer att arbeta från spannmål till färdiga surdegsbröd av olika slag. Sébastien kommer att mala mjöl av kulturspannmål med en mindre stenkvarn och virvelkvarn och förädla dem till olika surdegsbröd. Vi kommer tillsammans att baka olika frallor, baguetter, limpor och andra typer av surdegsbröd.

Kursledare: Sébastien Boudet
Sébastien Boudet är kock, bagare och konditor och har drivit en surdegsrevolution i Sverige sedan han flyttade hit för 17 år sedan. Han har drivit flera bagerier, caféer, restauranger i Frankrike, USA, Spanien och Sverige med stort fokus på ekologi, hållbarhet och kretslopp. Han har skrivit tre kok-/bakböcker och syns ofta i Nyhetsmorgon- och är domare/programledare för Dessertmästarna. Sébastien föreläser runt om i landet och undervisar på 15 olika gymnasier och på alla YH-utbildningar för bagare, konditorer och kockar.

Lokal: Kursen hålls i Restaurangakademiens utbildningskök på Rökerigatan 4 i Slakthusområdet

Pris: 4 495 kronor per deltagare inkl. moms I priset ingår lunch, Restaurangakademiens förkläde, receptkompendium, och alla ingredienser samt Restaurangakademiens diplom. På plats i köket finns alltid våra lärlingar som assisterar dig som kursdeltagare och kursledaren för att underlätta för att du ska få ut mesta möjliga av kursinnehållet.

Arbetar du i restaurangbranschen? Motsvarande kurs för proffs, hittar du här.

Anmäl dig här!