Nya kurser!

Äntligen har vi börjat fylla på med lite nya kurser inför våren 2024. Bli först med att säkra en plats till din favorit redan idag!

Vinflaskor uppställda bland en buffé av gröna råvaror
Höstens datum är här!

Grunderna inom vin | WSET Level 1

Är du nyfiken på vinets värld? Säkra en plats till vår förberedande vinkurs! En perfekt mjukstart för dig som vill lära dig om grundläggande vinkunskaper. Totalt sex kvällstillfällen, med start den 10/10.

psst.. Nu har vi även släppt datumen för vårens kursstart!

Slipa på din service!

Utforska höstens servicekurser hos oss. Vässa dina kunskaper inom kommunikation och bemötande. Utveckla din presentationsteknik och lär dig upprätthålla ett hållbart ledarskap. Spana in höstens utbud nedan.

Våra erbjudanden

Dryck, Matlagning, Ledarskap eller Service? Hos oss finns något för alla, till och med för den som vill studera på distans. Vi erbjuder en mängd olika kurser och utbildningar med varierande omfattning och förkunskapskrav.

VM i Pâté-Croûte!

Den 16/10 arrangerar vi den svenska uttagningen till VM i Pâté-Croûte! Är du eller någon du känner Sveriges blivande representant i tävlingen?

För mer information kring tävlingsreglerna skicka in din förfrågan till [email protected] eller [email protected].

Vinnaren av den svenska uttagningen går till VM-final i Lyon den 4/12 2023!

Kock som gör en egengjord bearnaisesås

Höstens kurser hos oss

Är du redo för att kliva in i smakernas värld och inspireras av proffsen? Säkra din plats till någon av höstens helg- och kvällskurser.

”På Restaurangakademien inspirerar vi människor till att skapa långsiktigt hållbara måltidsupplevelser genom kunskap, kvalitet och kreativitet.”

– Jesper Johansson, VD