• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

VEGANSK VARDAGSMAT FRÅN ASIEN

Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Sugen på en mer plantbaserad vardag? Gillar du smakrik mat? På den här kursen lär vi oss laga asiatisk vardagsmat med enbart vegetabilier dvs med råvaror från växtriket. Eftersom Asien är världens överlägset största kontinent med drygt 46 länder, där många har en lång tradition av vegansk mat hämtar vi inspirationen där. Från ö-rikena Japan och Indonesien över kontinenten och ända bort till Cypern. Vi lär oss vilka råvaror som är bra att ha hemma i skafferiet och kylen för att kunna laga smakrik och näringsriktig vegansk vardagsmat. Det kommer bli en härlig smakresa.

Föreläsare: Ylva Bergqvist
Redan i 1:a klass visste Ylva vad hon skulle bli som stor; kock. Så blev det också även om hon på senare år mest sysslat med matlagning utanför restaurangvärldens väggar. Ylva har arbetat ca 15 år som matstylist och skrivit över 1000 recept och flera kokböcker. Tre av böckerna är vegetariska och den senaste heter ”Mera vego på 30 minuter”.
Ylva älskar mat i alla dess former men särskilt den som är smakrik, generös och krispig. Tahini och miso är två favoritråvaror som hon använder mycket i sin matlagning, för att ”en liten klick göra stora under”.

Pris: 2 995 kr inkl. moms I priset ingår kursmaterial, förkläde, diplom, mat och dryck.

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Anmäl dig här!

Foto: Lennart Weibull