• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

WSET DIPLOMA

CERTIFIERINGEN SOM TAR DIG UT I VÄRLDEN

Restaurangakademiens WSET Diplomautbildning är en kunskapsfördjupning inom vinodling/tillverkning, vinregioner, sprit samt handel med drycker – nationellt och internationellt. Teorin blandas med omfattande provningar. Undervisning och föreläsningar sker på både engelska och svenska. Kurslitteratur och examination är på engelska för högsta internationella nivå.

DU: Innehar WSET Level 3 Award. Nu vill du vidare till en global certifiering som möjliggör en ledande befattning överallt i världen. Målet är att arbeta i en inköps-/besluts-/resultatansvarig position inom restaurang, alternativt kvalificera dig som inköpare, produktutvecklare eller produktchef hos importör.

OMFATTNING: 20 utbildningstillfällen med sju skriftliga delar (fördelat över fyra terminer). Ett femtiotal personer har WSET Diploma i Sverige, bli en av dem!

KURSSTART: 2 september 2019

KURSAVGIFT: 77 900 kr ex. moms 5 % boka-tidigt-rabatt t. o m. 28 februari!
Priset är satt utifrån nuvarande handelsvillkor med England. Då vi inte vet hur Brexit kommer falla ut så kan priset justeras. Eventuell mellanskillnad återbetalas/efterfaktureras så fort vi har besked från WSET. Bokningar fram till 28 februari får 5 % rabatt samt ingen eventuell prishöjning. Dock återbetalning om prissänkning. 

Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

ENSKILT KURSTILLFÄLLE: 2 950 kr ex. moms
Bokningsbara enskilda tillfällen listas på anmälningssidan.
Förkunskapskrav: WSET Level 3

Ladda ned mer info här »

Schema HT2017-VT2019

Läs intervjun med tidigare studenten Ella här

Boka omtentamen

Anmäl dig här!