• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

OMFATTNING: Souschefsutbildningen omfattar fyra heldagar, oftast fördelade på två eller fyra veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan börja använda den nya kunskapen direkt i ditt arbete.

PRIS: 9 800 kr exkl. moms

NÄSTA KURSSTART: VT 2020

Exempel på upplägg (schema VT2019) >>

Kontakta oss