• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFENS HÖGRA HAND

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket.

DU: Har tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

OMFATTNING: Souschefsutbildningen omfattar fyra heldagar fördelade på tre veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt medan den nya kunskapen gör dig redo för en högre befattning.

PRIS: 9 800 kr exkl. moms

KURSSTART HT: 29 oktober 2018
Datum: måndag 29 oktober, tisdag 30 oktober, måndag 12 november, måndag 19 november

Schema HT18 >>

Anmäl dig här!