• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

SOUSCHEFSUTBILDNING

Utbildningsdatum: Kontakta oss vid intresse.

Utbildningens omfattning: Souschefsutbildningen omfattar fyra heldagar, oftast fördelade på två eller fyra veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan börja använda den nya kunskapen direkt i ditt arbete.

Restaurangakademiens Souschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och omfattar bland annat råvarukunskap, ekonomi, mat och dryck i kombination, menyer, ledarskap och konflikthantering. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar. Vid utbildningens slut är du väl rustad för en ledande position i köket. För att läsa denna utbildning bör du ha tidigare erfarenhet som kock. Att inneha den kreativa rollen i matlagningen och rapportera till kökschefen passar dig. Som arbetsledare över kökspersonalen kan du fatta snabba beslut samt hantera konflikter. Hårt arbete och passion för ditt yrke gör dig till en mycket viktig kugge i maskineriet.

Pris: 9 800 kr exkl. moms

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

Exempel på upplägg (schema VT2019) >>

Missa inte heller våra tvådagarsutbildningar inom Ledarskap och Ekonomi!

Kontakta oss