• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

RESTAURANGCHEFSUTBILDNING

RESTAURANGCHEFSUTBILDNING I STOCKHOLM

Restaurangakademiens Restaurangchefsutbildning ger en helhetsförståelse för verksamheten och bygger på varumärke, ekonomi, ledarskap och avtalsfrågor med lönsamhet som mål. Kursdeltagaren får utökade kunskaper och färdigheter inom nutida restaurangnäring. Utbildningen ger en helhetsbild av vad som krävs av en restaurangchef.

UTBILDNING FÖR RESTAURANGCHEFER, HOVMÄSTARE & LOVANDE STJÄRNOR

Vår restaurangchefsutbildning passar dig som antingen är en befintlig restaurangchef som vill lära dig mer och stärkas i din roll, en ambitiös hovmästare som vill ta steget upp i din yrkeskarriär eller en person som företaget anser vara värd att satsa på inför framtiden.

UTBILDNINGENS OMFATTNING

Restaurangchefsutbildningen sträcker sig över en termin, med heldagsundervisning en dag per vecka under totalt 12 tillfällen. Tack vare att utbildningen är förlagd en dag i veckan, möjliggör det för heltidsarbetande att delta. Höstens utbildning kommer att äga rum på tisdagar.

PLATS

Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

KURSAVGIFT

25 500 kr exkl. moms

Klicka här om du önskar delbetala din kursavgift. Observera att du måste göra detta innan du skickar in din anmälan.

KURSSTART

1 september 2020

Ladda ner schema här »

Gör din intresseanmälan här!

Vanliga frågor

Vad gör en restaurangchef?

En restaurangchef har en viktig roll för verksamheten på en restaurang. Arbetsuppgifter för en restaurangchef kan exempelvis inkludera följande:

• Schemaläggning av timanställda
• Rekrytering av medarbetare
• Planering, ledning och samordning av verksamheten
• Målinriktat arbete med uppföljningar och utvärderingar
• Utredning och förbättring av restaurangens arbetsformer
• Ansvar för personalutveckling och verksamhetens prioriteringar m.m.

Vad tjänar en restaurangchef?

Lönen för en restaurangchef kan variera och beror på ett flertal faktorer, bland annat:

• Tidigare erfarenhet
• Storlek på ansvarsområde
• Verksamhetens omfattning
• Ekonomiansvar
• Antalet underställda
• Prestation
• Övriga löneförmåner

En restaurangchef kan tjäna allt mellan 23 000 – 45 000 kronor, med utgångsläge i ovanstående punkter.

Hur lång är restaurangchefsutbildningen?

Kursen sträcker sig över en termin med totalt 12 undervisningstillfällen. Undervisning sker under en heldag/vecka. Du kan därmed kombinera utbildningen med ditt befintliga arbete.

Kan jag få CSN för er restaurangchefsutbildning?

Denna utbildning är inte berättigad till studiemedel från CSN.