• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KURSER I LIVSMEDELSHYGIEN

ATT HANTERA CORONA I RESTAURANGVERKSAMHETER

Gratis webinar framtaget av vår samarbetspartner Diversey.
Anslut till webinariet här »

GRUNDKURS I LIVSMEDELSHYGIEN (HACCP)

Behöver du lära dig mer om vilka risker som finns vid livsmedelshantering? Här får du rätt kunskap i att hantera livsmedel på ett säkert sätt. Den här kursen är uppbyggd enligt Livsmedelsverkets och SAMS före detta kursplan och anpassad till en interaktiv utbildning online. Josefine Larsson, VD för Svensk Livsmedelskvalité, föreläser i de lärarledda filmerna.

Ur kursprogrammet:

• Lagstiftning och kontroll
• Matförgiftningar
• De fyra farorna
• Egenkontroll, HACCP
• Grundförutsättningar
• Flöde och övervakning

Kursen är framtagen av experter från Svensk Livsmedelskvalité och genomförs ett utbildningssystem tillhandahållet av Krogarna.se
Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigt-rutan när du gör din bokning.

DU: Kursen vänder sig till dig som ska starta en livsmedelsverksamhet, dig som ska hantera öppna livsmedel och dig som ställer lite högre krav på din personal och hygienen i ditt kök. Inga förkunskaper krävs.

OMFATTNING: Utbildningen är nio timmar lång och omfattar sex lärarledda filmer online med sex delprov och ett slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg.

Köp kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från Krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din grundkurs i Livsmedelshygien kan börja! OBS! När du går in på anmälningssidan står ett datum angivet- detta datum gäller inte. Utbildningen är tillgänglig i två månader från inköpstillfället.

KURSAVGIFT: 1650 kr exkl. moms
Vid köp av flera licenser, kontakta camilla.hogstrom@restaurangakademien.se

Anmäl dig här!

INTRODUKTIONSKURS I LIVSMEDELSHYGIEN

Denna utbildning är en kortare introduktionskurs för dig som arbetar tillfälligt i en livsmedelsverksamhet eller för dig som inte arbetar direkt med livsmedelsberedning men ändå behöver en inblick och förståelse i livsmedelshygien och de krav som ställs i ett kök. Josefine Larsson, VD för Svensk Livsmedelskvalité, föreläser i de lärarledda filmerna.

Ur kursprogrammet:

• Genomgång av lagstiftning
• Kontroll
• Matförgiftningar
• De fyra farorna
• Egenkontroll
• Grundförutsättningar och övervakning

Kursen är framtagen av Krogarna.se och genomförs i deras utbildningssystem.
Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigt-rutan när du gör din bokning.

OMFATTNING: Utbildningen är två timmar lång och omfattar två lärarledda filmer online med två delprov och ett slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg.

Köp kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från Krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din introduktionskurs i Livsmedelshygien kan börja! Utbildningen är tillgänglig i två månader från inköpstillfället.

KURSAVGIFT: 650 kr exkl. moms
Vid köp av flera licenser, kontakta camilla.hogstrom@restaurangakademien.se

Anmäl dig här!

UPPDATERINGSKURS I LIVSMEDELSHYGIEN

Denna utbildning är en uppdatering av det som ingår i utbildningen Grundkurs i Livsmedelshygien. Kursen vänder sig till dig som redan gått en grundkurs i livsmedelshygien eller annan omfattande utbildning på samma område. Denna utbildning rekommenderar vi att du genomför varje år för att hålla dina kunskaper vid liv. Josefine Larsson, VD för Svensk Livsmedelskvalité, föreläser i de lärarledda filmerna.

Ur kursprogrammet:

• Lagstiftning och kontroll
• Matförgiftningar
• De fyra farorna
• Egenkontroll, HACCP
• Grundförutsättningar
• Flöde och övervakning

Kursen är framtagen av Krogarna.se och genomförs i deras utbildningssystem.
Önskar du utbildningen på engelska? Meddela oss i övrigt-rutan när du gör din bokning.

OMFATTNING: Utbildningen är två timmar lång och omfattar tre lärarledda filmer online med tre delprov och ett slutprov som ligger till grund för ditt kursintyg.

Köp kursen via knappen nedan så får du inom kort ett mail från Krogarna.se med dina inloggningsuppgifter och din uppdateringskurs i Livsmedelshygien kan börja! Utbildningen är tillgänglig i två månader från inköpstillfället.

KURSAVGIFT: 750 kr exkl. moms
Vid köp av flera licenser, kontakta camilla.hogstrom@restaurangakademien.se

Anmäl dig här!