• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KÖKSCHEFSUTBILDNING

BLI KÖKSCHEF: UTBILDNING I STOCKHOLM

Restaurangakademiens kökschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och ger en helhetssyn över personalfrågor, ledarskap, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och hållbarhet. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar.

KÖKSCHEF – UTBILDNING

Kökschefsutbildningen är för dig som idag arbetar som kökschef, köksmästare eller som har minst två års erfarenhet som souschef. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, de nöjdaste gästerna och den gladaste personalen.

UTBILDNINGENS OMFATTNING

Kökschefsutbildningen är en heldag i veckan under 12 veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan direkt få användning för den nya kunskapen i ditt arbete. Kursens undervisningstillfällen är förlagda till onsdagar.

PLATS

Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

PRIS

28 500 kr exkl. moms

Klicka här om du vill delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du anmäler dig.

KURSSTART

1 september 2021

Ladda ner schema här »
OBS! Schema under konstruktion!

Boka här »


Vanliga frågor om vår utbildning för köksmästare och kökschefer

Vad gör en kökschef?

En kökschef, eller köksmästare som det också brukar kallas, leder arbetet i köket med allt vad det innebär. I en kökschefs arbetsuppgifter ingår bland annat planering av matsedlar och inköp samt ett ekonomiskt ansvar.

Vad tjänar en kökschef?

Lönen kan variera för dig som kökschef, beroende på bland annat vilken typ av tidigare erfarenhet du har, vilken utbildningsnivå du har samt vilka andra ledaregenskaper du besitter. Att gå en kökschefsutbildning är ett bra sätt att öka chanserna för en högre lön. Läs mer om kökschef & lön i vår artikel om lönestatistik.

Ger er kökschefsutbildning berättigande till CSN?

Dessvärre inte. Om du inte vill betala hela kursavgiften vid ett tillfälle, går det bra att delbetala den i stället. Läs mer om hur du går till väga när du vill delbetala kursavgiften.

Hur lång är er kökschefsutbildning i Stockholm?

Vår kökschefsutbildning sträcker sig över 12 veckor med ett kurstillfälle i veckan. Det gör att du kan jobba på som vanligt under veckan utan att ditt vanliga arbete påverkas. Du som redan jobbar i kök får tvärtom ett ypperligt tillfälle att omsätta dina kunskaper i praktiken på din nuvarande arbetsplats.

Vilka andra kurser bör jag komplettera med?

Som kökschef eller köksmästare kan det vara lärorikt att komplettera med vår tvådagarskurs i ledarskap och social hållbarhet. Där får du lära dig om bland annat kommunikation, konflikthantering och att vara en coachande ledare.

Ansök här!