• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KÖKSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFSUTBILDNING I STOCKHOLM

Restaurangakademiens kökschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och ger en helhetssyn över personalfrågor, ledarskap, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och hållbarhet. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar.

UTBILDNING FÖR DIG SOM ÄR KÖKSCHEF ELLER KÖKSMÄSTARE

Kökschefsutbildningen är för dig som idag arbetar som kökschef eller har minst två års erfarenhet som kock, kallskänka eller souschef. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, nöjdaste gästerna och gladaste personalen.

OMFATTNING

Kökschefsutbildningen är en heldag i veckan under 12 veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan direkt få användning för den nya kunskapen i ditt arbete. Undervisningstillfällena är på onsdagar.

PLATS

Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

PRIS 

29 500 kr exkl. moms
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTART 

2 september 2020

Ladda ner schema här »
Gör din intresseanmälan här!