• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KÖKSCHEFSUTBILDNING

KÖKSCHEFSUTBILDNING I STOCKHOLM

Restaurangakademiens kökschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och ger en helhetssyn över personalfrågor, ledarskap, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och hållbarhet. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar.

KÖKSCHEF ELLER KÖKSMÄSTARE – UTBILDNING FÖR DIG

Kökschefsutbildningen är för dig som idag arbetar som kökschef, köksmästare eller som har minst två års erfarenhet som kock, kallskänka eller souschef. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, de nöjdaste gästerna och den gladaste personalen.

OMFATTNING

Kökschefsutbildningen är en heldag i veckan under 12 veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan direkt få användning för den nya kunskapen i ditt arbete. Kursens undervisningstillfällen är förlagda till onsdagar.

PLATS

Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm

PRIS

28 500 kr exkl. moms

Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste du göra innan du gör din anmälan.

KURSSTART

1 september 2021

Ladda ner schema här »
OBS! Schema för hela terminen kommer i slutet av april!

Boka här »


Vanliga frågor

Vad gör en kökschef?

En kökschef, eller köksmästare som det också brukar kallas, leder arbetet i köket med allt vad det innebär. I en kökschefs arbetsuppgifter ingår bland annat planering av matsedlar och inköp samt ett ekonomiskt ansvar.

Ger er kökschefsutbildning berättigande till CSN?

Dessvärre inte. Om du inte vill betala hela kursavgiften vid ett tillfälle, går det bra att delbetala den istället. Läs mer om hur du går tillväga när du vill delbetala kursavgiften.

Hur lång är er kökschefsutbildning i Stockholm?

Vår kökschefsutbildning sträcker sig över 12 veckor med ett kurstillfälle i veckan. Det gör att du kan jobba på som vanligt under veckan utan att ditt vanliga arbete påverkas.

Vilka andra kurser bör jag komplettera med?

Som kökschef eller köksmästare kan det vara lärorikt att komplettera med vår tvådagarskurs i ledarskap och social hållbarhet. Där får du lära dig om bland annat kommunikation, konflikthantering och att vara en coachande ledare.

Ansök här!