• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

KÖKSCHEFSUTBILDNING

KÖKETS ANSVARIGE LEDARE

Restaurangakademiens Kökschefsutbildning är en vidareutbildning för kockar och ger en helhetssyn över personalfrågor, ledarskap, ekonomi, avtalsfrågor, råvarukunskap och hållbarhet. Föreläsningar av kända branschprofiler blandas med praktiska övningar.

DU: Arbetar som kökschef eller köksmästare idag eller har minst två års erfarenhet som kock, kallskänka eller souschef. Ditt självförtroende och ambitionen att stå för det övergripande ansvaret gör dig till en tydlig ledare. Du vill att din restaurang ska ha högst lönsamhet, den bästa maten, nöjdaste gästerna och gladaste personalen.

OMFATTNING: Kökschefsutbildningen är en heldag i veckan under 12 veckor. Det går att arbeta nästan som vanligt och du kan direkt få användning för den nya kunskapen i ditt arbete. Undervisningstillfällena är på onsdagar.

PRIS: 29 500 kr exkl. moms
Klicka här om du önskar delbetala kursavgiften. Obs! Detta måste göras innan du gör din anmälan.

KURSSTART KÖKSCHEFSUTBILDNINGEN:
4 september 2019

Ladda ned mer info här »

Läs mer om föreläsarna här »

Schema HT19 »

Anmäl dig här!