
INSPIRATIONSKURSER
Kursutbud:
Mat och vin i kombination (2022-08 28) och (2022-09-18)
Inspiration mat och vin i kombination (2022-09-20)
Bourgognes storheter – Grand Cru och Premier Cru (2022-10-14)
Service grundkurs (webbkurs)
Mousserande vinets värld (2022-11-19)
En studie i Pinot Noir (2022-11-27)
Tidigare kurser:
Masterclass Champagne
Masterclass Tyskland
Praktisk serveringsteknik
Inspiration – Mat och vin i kombination
Naturvin – Ekologiskt – Biodynamiskt
Ledarskap – skapa framgångsrika team
Mat och vin i kombination
Grunderna inom vin
Service i praktik och teori
Alkoholfria drycker våga ta betalt
Effektiv service för lönsam verksamhet
Effektiv serveringsteknik
Increasing the average restaurant check – Creative sales techniques
Masterclass Bordeaux
Masterclass Chablis
Masterclass Champagne
Masterclass Nya Zeeland och Australien
Masterclass Piemonte
Masterclass Rhonedalen
Masterclass USA
Naturvin – Lönsamhet och hållbarhet
Sake och mat i kombination
Service och gästkommunikation
Öka snittnotan – Kreativ säljteknik
Att skapa ett restaurangkoncept
