• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

STORKÖKSKURS

Restaurangakademiens storkökskurs är en heldag och består av praktisk matlagning och övningar i grupp. Nyckelfrågor och punkter som tas upp är bl a: vad kan vi göra/vad får vi göra, hur kan vi utveckla gästens måltidsupplevelse, råvaruglädje samt kvalitet i kombination med lagarbete.

På förmiddagen arbetar vi utifrån recept som mynnar ut i en härlig buffé. På eftermiddagen låter vi kreativiteten styra och skapar rätter utifrån en råvarukorg. Vid dagens slut delas kursintyg ut.

NÄSTA KURSTILLFÄLLE: Datum är inte satt ännu. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

KURSLEDARE: Julius Wallmo, kökschef på Restaurangakademien, och Michael Bäckman, kökschef på Annerstaskolan i Flemingsberg.

KURSAVGIFT: 2 850 kr per deltagare exkl. moms

Vi erbjuder även skräddarsydda upplägg. Ovan utbildningstillfällen sker i vårt utbildningskök på Restaurangakademien i Stockholm. Om ni är en grupp om minst 15 deltagare kan vi komma till er och genomföra utbildningen på plats. Kontakta oss för skräddarsydd offert.