• Rökerigatan 4
  • 121 62 Johanneshov
  • Kontakt
  • info@restaurangakademien.se
  • Hitta hit

ÖKA SNITTNOTAN – KREATIV SÄLJTEKNIK

Kursdatum: Kursdatumet har redan passerat. Är du intresserad av att gå denna kurs? Maila oss gärna på info@restaurangakademien.se

Kursinnehåll: Välkommen till ditt livs bästa investering! Bokningen är gjord och gästen sitter hungrig med menyn i handen. Halva säljjobbet är med andra ord gjort. Men hur maximerar vi snittnotan? Hur blir en rätt tre, ett glas två och engångsbesökaren en stamgäst?

Ulrika Karlsson går igenom hur du genom närvaro och medvetet servicearbete skapar kreativa säljtekniker för att öka snittnotan och maximera lönsamheten. Du får konkreta verktyg till att främja det interna samarbetet och effektivisera servicen.

Efter den här dagen är du tryggare i din arbetsroll – något som kommer avspegla sig direkt, på såväl gästen som dagskassan.

Föreläsare: Ulrika Karlsson, krögare och sommelier. Hon driver Krakas krog på Gotland och Niehku Mountain Villa i Riksgränsen. Ulrika är känd för sin gedigna kunskap inom service och försäljning och är sedan 2017 kreativ ledare för Restaurangakademiens utbildningar inom dryck och matsal.

Pris: 925 kr per person exkl. moms

Plats: Restaurangakademien, Rökerigatan 4, Stockholm